Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol nyissak lakossági folyószá...

Hol nyissak lakossági folyószálát?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam jó lenne az OTP junp, de nem tudom eldönteni. Segítetek?
2011. aug. 3. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen az az OTP junp, életemben nem hallottam róla... Nekem OTP NET van, én elégedett vagyok a számlával is, a bankkal is.
2011. aug. 3. 13:31
 2/5 anonim válasza:
OTP-t nem nagyon ajánlom, mert az húz le a legjobban. AXA... nincs semmi költsége és még hozama is van lekötés nélkül.
2011. aug. 3. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasonlítsd össze a net segítségével a folyószámla konstrukciókat, amelyikek szóba jöhetnek, olvasd el az apróbetűs részeket is, és akkor könnyebben tudsz dönteni. Számlavezetési díj nélkül pl. az van apróbetűbe kiírva, hogy minimum havi mennyi jövedelemtől. Javaslom olyan bankot válassz, ami van a településen, ahol élsz. Személy szerint az AXA-t nem javaslom, mert nagyon kevés helyen van jelen. Valamilyen nagyobb bankban gondolkodj, akár OTP, ERSTE, K&H.....
2011. aug. 3. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, sajnos AXA még a közelben sincs, és minimálbéren leszek, minden tanácsot szívesen fogadok.
2011. aug. 3. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
AXA csak befektetésre, amúgy egy fos. Gondolod végig a számlahasználati szokásaidat, és a szerint nézd végig a kondíciókat. Ne vegyél fel sokszor KP-t azt minden bank bünteti. Gondolod át előre a pénzügyeidet, mennyi utalás jön a számlára, te hány utalást csinálsz, és fizess mindenhol kártyával. Nekem CIB online van, mert mindent a neten intézek, és így nekem ez a legolcsóbb.
2011. aug. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!