Mit gondoltok az Usa-beli adósságplafon emelésről?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye az Államokban folyó harcról? Mit gondoltok, mi lenne jobb, ha a kiadásokat csökkentenék, vagy az adót emelnék?2011. júl. 30. 12:50
21/27 anonim válasza:
Bözske néni nekem mindig azt mondta: ha valaminek nincs arany formája az valószínűleg nem az :)
24/27 anonim válasza:
Mi ez a sok idióta válasz he?:D Meggondolnám, hogy adok e enni ma a kutyátoknak ugyanis ISTEN vagyok, mégpedig a kutyaeledel védőszentje! HAJTSATOK FEJET ELŐTTEM!
25/27 anonim válasza:
Asszem eszek egy kis pitét ennek a napnak a tiszteletére! BOLDOG FÁK NAPJÁT!
26/27 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy végül abban állapodtak meg, hogy nem emelik az adókat hanem a kiadásokat csökkentik. nem értem, hogy miért hiszik azt hogy ezzel növekedni fog a rajsági szintjük mert k.rvára nem :) kis b.zi minden amerikai aki azt hiszi, hogy jobb tőlem! .. pföj..
27/27 anonim válasza:
piros legyen a körmöm vagy fekete? Vagy hova kell irni ha kérdésünk van? nem értem ezt az oldalt :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!