Én igényelhetek diákhitelt? Lejebb
ó a ku rva annyukat : |
mind1. köszi a válaszokat:D
igen. de sajna csak suli ido kozben adnak melot... nyarra elviszik az osszeset... sok rakos nyomorek...
en is ere a dontesre jutottam.. jogsira oszekaparok melobol penzt autot meg majd lopok vamali parkolobol
Ne aggódj, amúgy suli mellett simán lehet dolgozni, én csináltam egy ideig úgy, h délelőtt gimi, délután szakma, este melóztam. Meg időnként hétvégén. Elég nyápic vagyok pedig, szóval ha nekem ment, akkor bárkinek megy :)
Autót viszont ne vegyél, csak ha létszükséglet... megvenni még hagyján, de fenntartani iszonyat pénz. Jobban megéri, főleg diákként, tömegközlekedni, és ha valamiért muszáj az autó, akkor bérelni vagy taxizni. Átlagos életvitel mellett kb. 10-15 év alatt költesz erre annyit mint egy autóra. 15 év alatt meg úgyis cserélni kéne az autót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!