Igényelhetek már diákhitelt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pótfelvételivel jelentkeztem, de ügye még nincsenek meg az eredmények így is igényelhetek diákhitelt? 15-ig kell leadni a papírt ahhoz hogy jövő hónap 15-ig kapjak, de a bírálat kb fél hónapig tart csakhogy fél hónap múlva lesz meg csak az eredmény h felvettek-e.2011. aug. 13. 19:57
1/3 anonim válasza:
Szeptember 15-ig kell igényelni tudtommal. Legalábbis én akkor igényeltem 2 éve, amikor Pesten voltam, személyesen adtam be a postán a lapot. Még véletlenül sem augusztus 15. előtt, akkor még Magyarországon sem voltam, ergó nem tudtam volna beadni. Még több, mint egy hónapod van. Most még nem igényelhetsz.
2/3 anonim válasza:
Nem igényelhetsz. Majd csak ha a kezedben van a jogerős felvételi döntés.
Szeptember 15-ig kell igényelned a diákhitelt ahhoz, hogy október 15-én folyósítsák. De ha szeptember 15. után igényled, akkor sincs "veszve" semmi, csak akkor nem a következő folyósításkor, hanem az azt követő folyósításkor kapod meg.
Nincs hitelbírálat, hallgatói jogviszony-ellenőrzés van, ez vesz időt igénybe.
Tehát nyugi, várd meg, hogy felvettek-e, ha igen, akkor majd a beiratkozás után add be valamelyik banknál a hitelkérelmedet. Szeptember 15. a határidő az első (októberi) folyósításra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2011. aug. 13. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!