Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A szoc-pol hány évig jelenig...

A szoc-pol hány évig jelenig meg teherként a tulajdoni lapon? 5 vagy 10?

Figyelt kérdés
most vesszük fel, még nem kérdeztem utána...
2009. ápr. 2. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:

én úgy tudom az nem törlödik le róla.

Vagy is építesz egy házat és szocoplt veszel fel. Azt ráírják a tulajdoni lapra. Ha nem születnek meg a gyermekek akkor ki kell fizetned és törlik róla, ha pedig eladod akkor be kell ruháznod azt a pénzt egy újabb ingatlanra amire kérheted a szocpol tovább vitelét. Ha nem ruházod be akkor rajta marad az ingatlanon, arra többet senki nem tudja felvenni.

Megelölegezöt nem javaslom, mi is felvettük az exemmel és közben elváltunk most csak az államnak PLUSSZ 400000 Ft-t kell vissza fizetnünk. plussz maga a szocpolt plussza banknak a kamatot. Az 400 ezer a jegybanki alapkamat évente.

2009. ápr. 2. 16:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Mi most vesszük fel a megelőlegezőt is...csak remélni tudom, hogy eggyütt maradunk, de naggyon bízom benne 7 éve nagy a szerelem!

Mekkora szemét dolog ez a szocpol mizéria istenem..:(

2009. ápr. 4. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!