Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Többszörös adós vagyok mit...

Többszörös adós vagyok mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy adósságspirálba keveredtem amiből az életbe nem jövök ki.

Vállalkozásom tönkrement munkahelyem nincs. De ha lenne se tudnék annyi pénzt keresni, hiszen alkalmazottként jó ha 100e ft jön össze amiből 200et kéne fizetnem így nem megy! (3élet kevés lenne hozzá hogy visszafizessem) Mindenemen amim volt már foglalás alatt van. Fizettem ameddig győztem közbe tönkre ment az egyik gép utána már rendbe hozatni se volt miből a maradék 1 lett lehajtva. De csak fizettem a hitelem erre fel jött késedelmi kamat késedelmi kamat hátán, plusz pár közúti bírság stb. Az tette fel az i re a pontot mikor a saját falum önkormányzata kivonta a forgalomból a pár be nem fizetett súlyadó miatt a gépeket. Ez volt a kegyelemdöfés. Innentől kezdve nem tudom mit csináljak.

2011. júl. 14. 10:53
 1/6 Molly086 válasza:
Nem tudnátok eladni esetleg a házat, abból kifizetni a tartozásokat, és valamelyik rokonhoz költözni? Nem tudom mennyi az össztartozásod.
2011. júl. 14. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Úgy 2 x eladnám anyám házát kb

De az lenne valóban a legjobb ötlet mer akkor már hárman hajléktalanok vagyunk. :)

Csak így tovább végül is csak 2 élet munkája :)

2011. júl. 14. 11:09
 3/6 anonim ***** válasza:
De most ki a hibás?Csak Te.Ebből kikeveredni esetleg úgy lehetne, ha kimész külföldre.Ott talán keresel annyit, amiből itthon lehet törleszteni.
2011. júl. 14. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam ez már egy sokkal értelmesebb ötlet köszönöm. Amúgy a bankokra haragszok 400x os kamatokat szednek mert ők így döntöttek. De én hülye állat még kifizetném csak a válság amit csináltak plusz az összes munkát elnyelte. a semmiből nehéz valamit csinálni.
2011. júl. 14. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
25%

A bankokat konnyu fikazni, de te vetted fel a hitelt a bizonytalanba.

Viszont volt nemreg egy cikk az Indexen a "terkeprol lekerultekrol". Azt hiszem szamodra is ez a megoldas. Eloszor is jelentsd be magadat hajlektalannak. Aztan vallalj feketen munkat, kiemelten ajanlom a nyugati hatarszelre koltozve Ausztriat. Soha semmit ne irass a nevedre, nyilvan ugyis bejelentetlen alberletben fogsz lakni, ha autot veszel az meg anyad neven legyen, es igy tovabb minden. Bankszamlat se nyiss, megtakaritasaid elhelyezesere vegyel valami stabil valutat, vagy fizikai aranyat, ezustot.

2011. júl. 15. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
X év után elmész nyugdíjba, a bank akkor fogja a tartozásod legkésőbb visszaszedni!
2011. júl. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!