Többszörös adós vagyok mit lehet csinálni?
Az a problémám hogy adósságspirálba keveredtem amiből az életbe nem jövök ki.
Vállalkozásom tönkrement munkahelyem nincs. De ha lenne se tudnék annyi pénzt keresni, hiszen alkalmazottként jó ha 100e ft jön össze amiből 200et kéne fizetnem így nem megy! (3élet kevés lenne hozzá hogy visszafizessem) Mindenemen amim volt már foglalás alatt van. Fizettem ameddig győztem közbe tönkre ment az egyik gép utána már rendbe hozatni se volt miből a maradék 1 lett lehajtva. De csak fizettem a hitelem erre fel jött késedelmi kamat késedelmi kamat hátán, plusz pár közúti bírság stb. Az tette fel az i re a pontot mikor a saját falum önkormányzata kivonta a forgalomból a pár be nem fizetett súlyadó miatt a gépeket. Ez volt a kegyelemdöfés. Innentől kezdve nem tudom mit csináljak.
Úgy 2 x eladnám anyám házát kb
De az lenne valóban a legjobb ötlet mer akkor már hárman hajléktalanok vagyunk. :)
Csak így tovább végül is csak 2 élet munkája :)
A bankokat konnyu fikazni, de te vetted fel a hitelt a bizonytalanba.
Viszont volt nemreg egy cikk az Indexen a "terkeprol lekerultekrol". Azt hiszem szamodra is ez a megoldas. Eloszor is jelentsd be magadat hajlektalannak. Aztan vallalj feketen munkat, kiemelten ajanlom a nyugati hatarszelre koltozve Ausztriat. Soha semmit ne irass a nevedre, nyilvan ugyis bejelentetlen alberletben fogsz lakni, ha autot veszel az meg anyad neven legyen, es igy tovabb minden. Bankszamlat se nyiss, megtakaritasaid elhelyezesere vegyel valami stabil valutat, vagy fizikai aranyat, ezustot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!