Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol, mikor, hogyan erdemes...

Hol, mikor, hogyan erdemes eurot bevaltani?

Figyelt kérdés
Au pairkent keszpenzben kapom a fizumat. Nyar vegen esedekes egy laptop vasarlasa. Hogy erdemes bevaltani a megsporolt euromat, es mikor? Valtsam be most aprilisban, mikor hazalatogatok, vagy majd csak nyaron? Bankban valtsam, vagy valutasnal? Egyaltalan bevaltanak nekem ennyit egyszerre (egy laptop arat kepzeljuk el, kb. 600 eurot)? Meg ugy minden erdekel a temaban.
2009. márc. 31. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a helyedben nem váltogatnám, akkor vesztessz a legtöbbet. Csinálnék egy eurós számlát itthon, bankkártyával. A kártyával fizetnék. Így kapod a legjobb árfolyamot.

Persze, ha optimista vagy és úgy gondolod, hogy a forint erősodni fog, akkor váltsd át, de nem készpénzes váltással, hanem az eurós számládról utald forintszámlámra. Minden készpénzes tranzakcióval rosszabbúl jársz.

2009. ápr. 1. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen várd ki a mostani elnökváltással kapcsolatos mizériát. Amúgy én tartós forintgyengülésre számítok, szal 310 alatt eszedbe ne jusson forintot váltani, de még ennél jóval gyengébb szintek is simán lehetségesek.
2009. ápr. 1. 08:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem forintot akarok valtani eurora, hanem az euroert akarok forintot kapni.

Az elso valaszt koszonom, megfontolom a dolgot.

2009. ápr. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!