Melyik bankot ajánlod? Lakásvásárlásról lenne szó.
Hát ez úgy működik,hogy van x bank, aminek végig nézed a honlapját, ahol fent vannak a konstrukciók, esetleg megkeresed őket,ők meg küldenek egy hiteltanácsadót!
Egyébként bátrak vagytok!
miért vagyunk bátrak???gondolod nagyon sok lesz a törlesztője?
igen, felénk elég alacsonyak az ingatlanárak, most meg főként.
250 ezer önerővel nem fognak 5-6 milliós hitelt adni, és igen jól is teszik, ugyanis ha eddig nem bírtatok normális önerőt összeszedni, akkor kétlem, hogy havi 180 ezer összjövedelemből majd fizetni tudjátok. Menjetek albérletbe és lakáskasszába gyűjtsetek, 8-10 év múlva sem lesznek magasak az ingatlan árak. Ráadásul fiatalok vagytok, lehet még hogy költözni kell jobb munkalehetőség miatt, egy hitelre vett lakással meg röghöz kötitek magatokat.
Egyáltalán nem értem, hogy miért kell ugyanazt a hibát elkövetni, amit annyian elkövettek az elmúlt 10 évben!!!
Azért írtam,hogy bátrak vagytok, mert 180 ezer forint rezsire, törlesztőre egy kisgyerek mellett szerintem nagyon kevés. Ki fogtok jönni, de annyira szűkösen,hogy én úgy nem élnék!
Nem tudom pontosan de 40-50 ezer szerintem lesz a törlesztőtök, a rezsi kb. ugyanennyi kaja nélkül! És még ott a gyerek!
Mi pár éve, amikor nem indult be a vállalkozásom, kb. ugyanígy jártunk. Annyi különbséggel, hogy nálunk lakás volt, de a párom akkor már évek óta fizette a fundementát, amit nem akart lemondani már arra az utolsó évre. 50-et fizetett! Ennyi volt a bevételünk,mint nektek. Hát őszintén megmondom,ha még egy gyerekünk is van, nem tudom mit csináltunk volna. Kijöttünk igaz, de se szórakozás, se semmi más "luxus"! Kétszer is meg kellett gondolni,hogy a kínaiban vegye-e egy nadrágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!