Mennyire biztonsagos penzt kuldeni postan hataron kivul?
Figyelt kérdés
Gondolom nem nagyon. De peldaul ajanlott levellel?
Tett mar valaki ilyet?
Bankon keresztul hatalmas jarulekot vonnak le, ezert kerdezem.
Koszonom elore a valaszokat.
2009. márc. 25. 20:58
1/4 anonim válasza:
Nálunk van olyan, hogy Görögországból Magyarországra, vagy vissza küldünk pénzt postán, síma, vagy ajánlott levélként. Eddig soha nem volt gond, bár lehet, hogy csak szerencsénk volt. :) A lényeg, hogy tedd bele valamilyen papírba, hogy nehogy átlátszódjon a borítékon. Azért túl sok pénzt ne küldjél.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem az. Ezért javasolják mindenhol az erre specializált szolgáltatásokat.
3/4 anonim válasza:
Én is így küldtem haza a pénzt, amikor külföldön dolgoztam. A pénzt beletettem egy nyitható üdvözlőlapba. kb50ezernek megfelelő valutánál többet nem tettem bele alkalmanként.Ajánlva is küldheted bár én simán légi úton küldtem. ezt kb 10x csináltam így, a pénz mindig hazaért. de lehet hogy csak én voltam szerencsés...
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
Valoszinuleg en is igy probalom kovetkezo alkalommal, viszont nem tul nagy osszeggel...
Hatalmas jarulekot fizettem a napokban mikor bankon keresztul kuldtem es borzalmasan idegesit!
2009. márc. 28. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!