Megéri Erste-re váltani Unicreditről? A 15000 bónusz miatt érdekelne.
Figyelt kérdés
Egy összegben szoktam a fizumat felvenni havonta(így az ingyenes) és havi 400 forint-ot von le erre-arra.2011. jún. 26. 08:42
1/5 anonim válasza:
Írtam neked mélt, mert nem akarom magam nyíltan reklámozni.
2/5 A kérdező kommentje:
Megkaptam, koszonom. Viszont félreolvastad a kérdésemet. Jelenleg van U. számlám és az E-re váltáson gondolkodom, nem fordítva. :)
2011. jún. 26. 09:37
3/5 anonim válasza:
én megcsináltam, amúgy is untam már az o... bankot. a 15000-ért megéri, főleg ha nincsenek macerás csoportos megbízás dolgaid, azokat kicsit nehézkes áttenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Pár díjat meg tudnál nekem mondani? számlanyitási díj, bankkártyakibocsátás díja, számlavezetési díj, készpénzfelvételi díj? Tudom,hogy megkereshetném magam,de telefonnal nem minden oldal jön be. köszönöm
2011. jún. 26. 19:51
5/5 anonim válasza:
Nem!
Az Erstenek vannak az egyik legrosszabb kondicioi, meg az OTP is rosszabb. Az Unicredit meg a jobbak koze tartozik. En eppen forditva vagyok, Erstetol lepnek, mert a rossz kondiciok mellett egyeb gondok is voltak, de meg gondolkodok mi legyen a cel, Unicredit, MKB, CIB vagy mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!