Mi lenne a megoldás, hogy csökkenjen a svájci frank?
Figyelt kérdés
A svájci frank árfolyama folyamatosan növekszik, minden valutával szemben. Azt sejtem, hogy egy Bern-t és Zürichet érő bombázás, megoldhatná a problémát, de vajon más megoldás is van?2011. jún. 24. 19:25
1/27 A kérdező kommentje:
1 CHF = 237,18 HUF
2011. jún. 24. 19:26
2/27 A kérdező kommentje:
227,18
2011. jún. 24. 19:26
3/27 anonim válasza:
Nem nagyon lehet mit tenni, a svájci jegybank is feladta a próbálkozásokat. Előbb-utóbb megfordul a trend, csak ki kell várni.
4/27 A kérdező kommentje:
mindenkinek jobb lenne ha gyengülne már...
2011. jún. 24. 19:37
5/27 anonim válasza:
Nem a svájciak tehetnek arról, hogy felvetted a hitelt... Nekem meg tökéletesen mindegy milyen árfolyamon mozog.
6/27 anonim válasza:
Milyen bunkó vagy kedves utolsó, remélem jobban érzed magad ettől.
8/27 anonim válasza:
pl.: ha a görögöket kirúgnák az eurózónából, akkor az euróhoz képest gyengülne a frank.
9/27 A kérdező kommentje:
"Nem a svájciak tehetnek arról, hogy felvetted a hitelt... Nekem meg tökéletesen mindegy milyen árfolyamon mozog."
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha neked "tökéletesen mindegy" akkor elég szomorú. Magyarok százezrei bukhatják el a lakásukat, és kerülhetnek az utcára, szerintem ezt nem kéne senkinek leszarnia. Neked sem és főleg nem a kormánynak... (ja és lehet olyan anyagi helyzeted van, hogy nincs szükséged hitelre, de nem gondolnám, hogy egy rokonod se lenne, akinek svájci frank alapú hitele van, talán őket is leszarod?)
2011. jún. 24. 20:31
10/27 anonim válasza:
A CDS felár sokkal nagyobb hatással van a törlesztőrészletekre, mint a napi frankárfolyam.
Azt pedig csak értelmes gazdaságpolitikával lehet lejjebb vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!