Személyesen kell bemenni, vagy automatikusan kipostázzák az új bankkártyát?
Figyelt kérdés
2011. augusztusi dátum van a kártyámon mint érvényességi idő. Ezután, jobban mondva ez előtt kell bemenjek szólni vagy ők automatikusan küldenek másikat?2011. jún. 19. 18:10
1/9 anonim válasza:
Automatikusan küldik, figyeli a bank.Az érvényességi idő pedig addig tart, míg az újat nem aktiválod.Ne izgulj, nem neked kell törődni vele.
2/9 anonim válasza:
Az bankfüggő, hogy postázzák-e vagy be kell menni érte, de többnyire már postázzák.
3/9 anonim válasza:
Automatikus kártyaváltás az kiküldéses, ha elveszted és ujat csináltatsz akkor azért be kell menni.
4/9 A kérdező kommentje:
OTP-s kártya. Nem elvesztés miatt hanem mert lejár augusztusban.
2011. jún. 19. 21:37
5/9 anonim válasza:
Az OTP kiküldi.
A régi kártyád max. aug.31-ig tudod használni. Ha az újat hamarabb aktiválod, akkor a régit már nem használhatod, ha nem aktiválod az újat, a régi akkor is lejár aug.31-én (szeptemberben már nem tudod használni)
6/9 A kérdező kommentje:
A számlaszámom ugyanaz marad csak a kártya változik a PIN-kóddal ugye? Ha hamarabb aktiválom a kártyát mint a lejárat ideje, attól az új kártyán meglesz a pénz ami a régin volt?
2011. jún. 20. 18:54
7/9 anonim válasza:
A Pin kód nekem nem változott az uj kártyán is ugyanaz volt.
8/9 anonim válasza:
Nekem (sajnos) megváltoztatták a PIN-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!