Ha csak az utólag épített tetőtéren van jelzáloghitel és az bebukik, akkor mit csinál a bank?
16 éve költöztünk ide ahol most lakunk. Ez egy 2 szobás nagy nappalis házikó volt, de kinőttük és 4 éve elkezdtük a bővítés. Kb másfél évig tartott mire elkészült mert sok minden közbejött. A svájci frank jelzáloghitelt csak az újonnan épített tetőtérre terhelték, tehát ha bebukna a hitel, a földszinti rész még mindig a miénk maradna. Mihez tudna kezdeni a bank a tetőtérrel?
Értékesíteni nem tudja, kiadni sem tudja mivel fent csak 3 szoba meg egy fürdő van és egyáltalán hogy akadályozná meg hogy ne használjuk továbbra is azt az elmozdíthatatlan részt ami a mi házunkra van ráépítve?
Szerencsére nem fenyeget a veszély, de azért érdekelne hogy szerintetek mi történne.
Nem tom hány éves vagy, de ilyen nem létezik!
Az a jelzálog az egész házra szól mint ingatlan.
Nincs ilyen, hogy jelzálogot veszek fela hátsó veteményeskertre meg a disznóólra, és akkor ha nem fizetem a bank viszi a disznómat ólastül meg a talicska káposztát ami termedt...
Amúgymeg ha nincs mit vinni ráterhelika fizetésekre, ha házasság van akkor mindkét résztvevőre.
ha nincs fizetés se mert munkanélküliek akkor sitt, vagy közmunka.
Ne beszéljünk butaságot, adósok börtöne nem létezik már nagyon régen!
De ilyen szerintem sincs, hogy csak az emeletre szólna a jelzálog...
ma 09:31
Nem adósok börtönéről beszéltem, de érdeklődj utána, hogy egy tartozást, vagy köztartozást miylen módon lehet ma rendezni.
A legvégső eset a közmunka, ahol napi 100 forintonként vonják le, a börtön meg napi 500 ha jól tudom, utána lehet kérdezni, én hivatalos helyről tudom, mivel volt nemrég köztartozásom.
13:21
Én pontosan tudom, te meg kevered a dolgokat.
Ha a rendőrség megbüntet akkor azt igen, leülheted napi 3.000 forintjával a börtönben vagy leközmunkázhatod.
Ha a bank felé tartozásod van akkor örök életedre is maradhatsz adós, amíg nincs rajtad mit behajtani addig semmi sem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!