Érdemes mostanában lakást venni?
kb. 8-9 millió hitelre lenne szükségem.
milyen "kölcsönnel" jövök ki a legjobban ebből?
mennyi lenne kb. a havi törlesztő?
mindne infótok érdekel... :)
Mindenképp várj még vele, a kilakoltatások után sokkal olcsóbban fogsz tudni venni.
Én is arra várok.
Dettó.
Fél - 1 év és kb 70%-os áron kapsz majd lakást, kp-ra meg akár féláron is banki árveréseken...
szia,
ingatlan árak alakulásáról pont ma olvastam egy cikket az origo címoldalán, hogy nem fog csökkenni az ingatlanok ára,de nem találom már a cikket, de itt is hasonlót írnak:
ahhoz, hogy megtudd hitelképes vagy-e és milyen törlesztőre számíthatsz, picit több adatra lenne szükség, mert hiába vagyok jó hiteltanácsadó, gondolatolvasásához nem értek... :))
Itt az említett origós cikk:
Én azért azt mondom, várjuk ki a végét, az árverezések azoknak a lakásoknak az árát is levihetik, amik egyébként nem terheltek hitellel, csak hasonló adottságúak.
Az Origónál vannak MO legjobb gazdasági elemzői, ez köztudott!
pff...
Bakker már most sem lehet eladni 3-4 évvel ezelőtti áron szinte semmilyen ingatlant, képzeld mi lesz, hogyha a bankok MINDENÁRON meg akarnak majd szabadulni kb. 50.000 ingatlantól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!