Mostanában tervezek venni 1 simson segédmotort és kíváncsi lennék hogy most milyen adásvételi szerződés kell hozzá 2011-ben? Aki tud segítsen!
A legbiztosabb ha újfajta adásvételit írtok, olyat amire az van írva, hogy "Jármű tulajdonjogának változását igazoló teljes bizonyító erejű magánokirat".
Én pl. a helyi papír- és nyomtatványboltban szoktam venni, kb. 100 forintot kérnek érte. Ez 4 példányos, van rajta tájékoztató is, hogy hányszor kell aláírni (az adatok átírósak, de az aláírás nem), kinél melyik oldalak maradnak, ilyesmi.
Ilyen mondjuk megfelel.
De a Simsonnak nincs forgalmi engedélye, így nem is kell átiratnod, sőt okmányiroda környékére se kell menned.
Az adásvételivel igazolod hogy a tiéd (ha mondjuk megkérdezi igazoltatáskor egy rendőr), ezen kívül kell biztosítás rá, ezt bármelyik biztosítónál tudsz kötni, ráadásul a neten össze tudod hasonlítani az áraikat.
Pont ilyet adtak. köszi a választ. am a többi részét tudom mivel most is van 1 robogóm csak akkoriban még elég volt a sima 2 példányos adásvételi.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!