Van 2 Cib kártyám, és egy Cetelem hitelkártyám, és a mostani honaptol nem tudom törleszteni tovább egyiket sem, mert csak gyesen vagyok,és nincs más jövedelmem! Mit tegyek, valakinek van valami ötlete?
Figyelt kérdés
a kártyák összesen 570000 ft.Ha nem tudom már törleszteni tovább,mi lesz?Nincs semmilyen lehetőségem?A Cib kártyáimra van hitelfedezeti védelem,ez számit?2009. márc. 17. 17:04
1/4 anonim válasza:
Írj neki,hogy nem tudsz fizetni,és kérj haladékot....de fizetni mindenképpen ki kell...
2/4 anonim válasza:
Vedd fel a bankokkal a kapcsolatot mert ha nem fizetsz akkor felmondják a hitelkártyaszerződésed és egybe követelik a pénzt.Nekem is vannak hitelkártyáim ami most nehézségeket okoz.Befizettem és másnap levettem illetve vásároltam belőle.Igy ez ördögi kör,de amig nem javul a helyzetem addig nem tudok mit tenni. Valamennyit mindenképpen fizess be mert ha elmaradásod van úgy nem szivesen állnak veled szóba.Hitelfedezeti védelmet megcseszhetjük.Halál,rokkantság és tartós munkanálküliség esetén fizet.
3/4 anonim válasza:
Az attól függ, hogy valóban fizetni akarsz-e. Halasztást nem hiszem, hogy adnak. Csak vigyázz, nehogy elérd a minimálbér összegét, mert ha az 90 napig fenn áll, akkor jön a BAR-lista, ami nem kellemes dolog.
A hitelfedezeti biztosítás jó dolog, csak ki tudja, hogy indokoltnak tartják-e, hiszen van jövedelmed.
Itt egy link erről:
4/4 anonim válasza:
mindenképpen keresd fel a bankot, hogy mik a lehetőségek, mert ha végrehajtásra adják az ügyet mindened vihetik.apránként fizess néha-néha így tudod húzni egy kicsit az időt, nem sokat, de mivel valamennyit törtlesztesz nem tudják egyből megszüntetni. De a hitelfedezeti segíthet, az sem teljes megoldás, mert ez max fél évig vállalja át tőled a részleteket, általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!