Ha bankok leviszik 180Ft-ra a svájci frankot, és én el adnám a lakást hogyan számolnak?
Figyelt kérdés
Eddig is elég áron alul árultam a lakást,azonban olyan magas volt a svájci frank hogy még a lakáshitelt se tudtam volna kifizetni az árából,és még közüzemi tartozásaim is vannak. Most h leviszik 180Ft-ra a svájci frankot ki tudnám fizetni a hitelt,a közüzemi tartozásokat is és még maradna annyi h albérletbe költözzek. Ha árulom a lakást akkor a 180Ftos svájci frank alapján kell kfizetnem a lakáshitelt? A többlettel mi lesz? Tudom hogy azt is törleszteni kell,ráadásul kamatostul. Én arra gondoltam h azt mint személyi kölcsönt törleszteném.2011. máj. 24. 10:09
1/5 anonim válasza:
ugyanúgy mint most
mindent vissza kell fizetned a piaci árfolyamon + egyéb díjak
2/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor igy se tudom visszafizetni a lakáshitelt ha eladom a lakást. Nem tudom mi lesz velem
2011. máj. 24. 10:17
3/5 anonim válasza:
alaposabban átgondolva
lehet, hogy személyi hitellel ki tudod váltani a különbözetet
de erősen kétlem, hogy ezzel jobban fogsz járni
mindenestre arról szó sincs, hogy bármit is elengednének
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne jó,ha eladáskor is a 180Ftos árfolyamot számolnának
2011. máj. 24. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!