Megkaptátok tegnap a diákhitelt?
A diakhitel.hu alapján a folyósítás tegnap volt, de én nem kaptam sajnos semmit. OTP-nél vagyok, és eddig mindig idöben utaltak.
Én rontottam el valamit a papíroknál, vagy más sem kapta még meg a hitelt?
Szia!
Én is meg a legjobb barátnőm is megkaptuk tegnap!
Ő később adta le, mégis utalták neki. Mindketten CIBESEK vagyunk.
szia,
én sem kaptam meg. én változtattam a számlaszámon, és odatelefonáltam, hogy okés e minden, erre közölték, hogy nekem nem utaltak, mert a TO nem igazolta vissza, hogy van hallgatói jogviszonyom. Telefonálnom kellett a gazdasági ügyintézőmnek, hogy jelentse le újra, ha lehet, akkor most helyesen, majd kellett telefonálnom a diákhitel központnak. talán márc.23.-án a pótutalásnál megkapom, vagy legkésőbb ápr. 15.-én. hivd fel a diákhitel központot, hogy idejében tudj te is intézkedni.
Tegnap mindenki megkapta, aki "rendben volt". OTP-s is, CIB-es is.
Hívd fel a diákhitel központot, hogy mi az oka, hogy te nem. Vagy nem igazolták vissza a hallgatói jogviszonyod, vagy valami más gond volt.
Köszönöm a válaszokat, ma felhívtam öket, és kiderült, hogy nem én hibáztam. Valami miatt a tanulmányi hivatal késön láttamozta az irataimat, így nem tudták utalni a pézt.
Pótfolyósításban kapom meg jövö héten.
Mégegyszer köszönöm annak, aki írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!