Ballagás és Pénz? Mibe lehet fektetni?
Most volt a ballagásom és nem tudom mit kezdjek a megszerzett pénzzel. Igazából elkölteni nem akarom. Esetleg mibe tudnám befektetni. Valakinek van valami konkrét tippje?
300.000 Ft-ról lenne szó.
miért a takarítónő tudja a széfetek kódját????:O:O
Attól, hogy a szüleid széfje még beleteheted nem? Én is beletettem. Nem az, csak tényleg a mai világban ennyi pénzt nem szabad becsúsztatni a ruháink közé, vagy a szekrény sarkába:S:S sajnos.
irigyellek ...
emlékszem amikor az én ballagásom volt(10 évvel ezelőtt), kaptam egy fényképezőgépet...no de nem is digitálisat, hanem hagyományosat, abból is a leggagyibbat...
Tedd félre, bankba. Hosszabb távra nem, max 1/2-1 évre érdemes lekötni, attól függően hogy mész-e tovább tanulni vagy sem. Ott bármikor jól jöhet...
vagy add nekem :))))
Nem tudod elkölteni XDXD
Én, ha lenne ennyi pénzem, "tudásba" fektetném. Elvégeznék belőle egy nyelvtanfolyamot és megszerezném hozzá a nyelvvizsgát, aztán 50 ezer el is menne belőle :)
A bankos dolog után már nézek. Valaki valami konkrétat tud? Hogy melyik banknál érdemes és mit?
Esetleg tőzsde? Arról mit gondoltok?
vannak független vagyoni tanácsadók, akiket fel tudsz keresni. Ők az egész pénzpiacot nyomon követik és a banki termékeket ismertetik, ráadásul neked nem kerül pénzedbe.
hova valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!