Mi lesz a japán Yen-nel?
Figyelt kérdés
Tud valaki tájékoztatást adni, hogy ha valami történik Japánnal, akkor az hogyan hat az árfolyamra? (Azt észrevettem, h. a történtek hatására esett, de még korántsincs vége a dolognak)
Most olvastam, hogy nagyon komoly gondok vannak ott.
Mivel Yenben vettünk fel hitelt, érdekelne az átváltás várható alakulása. (Hozzáteszem, hogy nem ilyen áron gondoltam megszabadulni a hitelemtől :-( )
2011. ápr. 25. 20:51
1/2 Sovcsik Krisztián válasza:
és még nem estek annyit mint várható volt, mert a japánok jól csinálják, és az elmosott dolgok 90%-ra volt megfelelő biztosításuk, illetve az állam kapásból nyomtatott éppen ezért japán jent, a kifizetések miatt, ami kompenzálta az eséseket valamennyire. Tanulni kellene tőlük a gondolkodásmódot. Ha japán jenben van a hitel az feltehetőleg OTP-s és 80%, hogy van olcsóbb kamatú.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ha jól értem, még várható némi csökkenés, de túlságosan ne bizakodjak.
Hitelkiváltás jelenleg nem aktuális, lehet, hogy a kamat kevesebb lenne, de az árfolyamveszteséget ilyen számok mellett sem szeretném realizálni.
Különben pont ezért tettem fel a kérdést.
2011. ápr. 26. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!