18 éves vagyok, és összegyűjtöttem 50. 000Ft-ot. Nem akarom elherdálni, szívesen betenném bankba. Ne számítsak nagy kamatra igaz? Tudtok ajánlani valamit?
Kedves kérdező!
Dícséretes a mentalitásod.
Én is pontosan így kezdtem, sokat dolgoztam egyetem mellett is, hogy ki tudjak jönni a pénzemből+albérlet stb. 2 nyelvvizsgával mentem tovább, de csak 300-350 órabérbe vettek fel diákmunkásnak suli mellett. Elvégeztem a sulit és találtam egy jó munkát pénzügyi területen.
Mára 26 vagyok, van egy saját felsőkategóriás autóm és egy saját lakásom, egy menyasszonyom és mindez saját erőből (a mennyasszony is =)), 1 Ft-ot sem örököltem.
Szóval nem lehetetlen, de szenvedni kell érte, ha kitartó vagy, a régi nélkülözés csak egy emlék marad.
Az 1 millió ft-os gyereken csak nevetni tudok.
Üdv,
Frontosa, köszönöm a válaszod, igazán biztató!:) Gratulálok!
Hát kedves másik Válaszoló, Békés megyében élek. Vegyél nyugodtan egy itteni Szuperinfót, amiben az álláshírdetéseket találod, vagy nézd meg a Fürgediák honlapján, hogy mennyi állást kínálnak a megyében... Már idén elkerülök Szegedre, ott jóval több lehetőségem lesz, csomagoló is szívesebben lennék, mint hogy megint címerezzek. Ja, és fürdőruhás hostess lány nem leszek részeg emberek között bulikban, köszi!
Én is Békés Megyében élek. =)
Valóban igaz, hogy Gyulán, Békéscsabán és Orosházán kívül szinte semmilyen munkalehetőség nincsen.
Kitartást és sok szerencsét!
Üdv,
De jó ilyet olvasni,hogy vannak még segítőkész emberek!!!!
Remélem összejöttök Ti ketten,és jól fogtok járni egymással ! :)
Az 1 milliósnak üzenem,szégyelje magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!