18 éves vagyok, és összegyűjtöttem 50. 000Ft-ot. Nem akarom elherdálni, szívesen betenném bankba. Ne számítsak nagy kamatra igaz? Tudtok ajánlani valamit?
Nekem is OTP Junorom van nem olyan jó, az OTP a leglehúzósabb bank azt mondják, van mindenféle költség nekünk is max fele annyi mint felnőtteknek (de még igy is sok) és az utalás meg a készpénzfelvét is pénzbe kerül ami más banknál sokszor ingyen van!
Én nem ajánlom az OTP-t most váltok bankot valami olcsóbbra.
"Ha megkérdezhetem milyen munkával szedtél össze 18 éves korodra 1M-t?"
Összesen 3 napot dolgoztam életemben, szal nem munkával xD
No de akkor mire vagy olyan büszke? Itt egy fiatalember aki kemény fáradtságos munkával keresett meg 50. ezret és nem elherdálni akarja hanem befekteti és értelmes dologra forditja. El tudom képzelni hogy egy nap több lesz neki mint Neked akinek most 1 milliója van de mivel fingja sincs hogy kell bánni a pénzzel és főleg arról milyen heteket, hónapokat gürizni és küzdeni érte, egyik napról a másikra elillan majd úgy ahogyan jött..
Nem apuci milliójára kell büszkének lenni, amire itt büszkének lehet lenni az a kínkeservesen megkeresett 50 ezer forint. Minden tiszteletem a Tiéd kedves kérdező, hogy nem elbulizni akarod mint a többi korodbeli hanem gondolsz a jövőre és befekteted! Meghozza majd gyümölcsét, a lehúzós véleményekkel pedig nem kell foglalkozni!
Kedves Utolsó!
Nagyon köszönöm a biztató szavakat, nagyon rendes vagy, kicsit már elszégyelltem magam, hogy tényleg olyan ciki ez az 50ezer Ft. 60.000Ft-ot kerestem a nyáron, és egy hónapig jártunk ki címerezni 423Ft-os órabérbe a tűző napra, hajnal 5-kor keltem. De sajnos mást nem találtam, pedig 2 nyelvvizsgám van, és 12. osztályos vagyok, most lettünk lezárva, és 2négyesen kívül csak ötösöm lett, de még így is csak ilyen munkát lehetett itt kapni, és 10e Ft volt amit magamra költöttem, a többi (szégyenkevés állítólag) pénzt az egyetemre rakom félre, mivel szeptembertől kezdődnek az egyetemes éveim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!