Miért alázzák meg az embert a Cetelem bank behajtói? Két hitelünk van a Cetelem banknál. Egy lakásfelújítási és egy AURA kártya. A férjem munkanélküli lett így elmaradásunk van.
Aki felhiv az azért BUNKÓ mert a te DRÁGALÁTOS bankod arra kötelezi!!az összes beszélgetésről felvétel készül!!visszahallgatják az ügyintézőt és ha nem a script(irott szöveg a monitoron) szerint halad levonásban részesül!!ha le áll veled jópofizni megint levonás!!a bankod követeli meg ezt, nem magától ilyen!!amit tehetsz az az hogy hivod az ügyfélszolgálatot, reklamálsz, és rájön a kedves vezetőség,hogy nem kéne ezt csinálni az adósokkal!!hidd el nem szivesen bunkóznak az operátorok sem!!!nekem is van némi "rálátásom" a dologra!!
(MÁSHOL IRTAM CSAK MÁR ANNYI ILYEN KÉRDÉS VAN, HOGY NEM FOGOK EGYESSÉVEL VÁLASZOLNI RÁ!!!KERESSETEK RÁ A HASONLÓKRA!!!)
Sziasztok!
hasonlóképp jártam a kérdés feltevőjével..hitel-cetelem-munkanélküliség-megcsúsztam (1részlet) de ezt vittem magam előtt egyet kifizettem egyel mindig adós voltam...jöttek a telefonok, először a munkahelyemre :S kértem hogy hívjanak a mobilomon, és ha esetleg lehet kérni akkor 3 után, csesztek rá hiába adtam le a számomat, rendszeresen hívtak a munkahelyemen, ahol azért tegyük hozzá elég kellemetlen 10 (!) ember előtt beszélni arról hogy miért is nem sikerült utolérni magam, plusz kérdem én ha egy gyárba dolgoznék 3 szakon hol tehetem azt meg hogy mobilt tartok magamnál, és majd felhívnak irodába mert engem kerestek? úgy kivágnának mint a sicc...:S az agyam múlt hónapban durrant el! ismételten a munkahelyemen hívtak egy meeting kellős közepén kértem hogy hívjanak későbbi időpontban, vagy adjon egy számot amin visszahívhatom az ügyintézőt..és akkor most idézem: \'engem ne hívogasson hanem fizessen\'... plussz ugye a stílus ami végigköveti ezeket a beszélgetéseket... erre telefon a központba kikértem a majdnem\'kedves\' ügyintéző nevét és hivatalos panaszt tettem ellene... mert értem én azt hogy ez a feladata, de NEM ebben a stílusban, az ő dolga a probléma megoldásának felgyorsítása, az ügyfél korrekt tájékoztatása, normális hangnem megütése, én is hasonló területen dolgozok de hasonló hangnemért engem már kirúgtak volna bőven... a saját fegyverét fordítottam a kis p@tkány ellen (sry) miszerint a beszélgetést rögzítik! hmmm.... fehlívtam a vezetőség figyelmét, kértem a beszélgetés visszahallgatását, dátumra órára pontosan az idejét megadtam az ügyfélszámot stb. és kértem vizsgálják felül a kis khöm stílusát, hogy a munkakörében mennyire alkalmas :P persze választ még nem kaptam :s bár ahogy itt valamelyik topicban olvastam egy volt cetelemestől ez az elvárt stílus velük szemben :O
lehet hogy nem kapok választ, de nekem már az is nagy megkönnyebülés volt hogy kiírhattam magamból azzal a tudattal ezt azt egészet, hogy remélem hogy csak annyi rossz percet szerzek neki amennyit ő nekem, akkor már megérte! és itt teszem hozzá hogy NEM azzal van a probléma, hogy felhívott mert TARTOZOK (igen tartozok) hanem a stílussal! már ha ezt lehet annak nevezni... és elég szomorúan olvasom hogy nem én vagyok az egyetlen elégedetlen ügyfél, szinte mindenki hasonló történettel szolgál itt... és rohadt érdekes azóta (mert azóta is meg vagyok csúszva azzal a nyamvadt egy részlettel) ő nem hívott és akikkel azóta beszéltem mind normálisak :D gondolom készült egy bejegyzés a gépbe (ezt minden beszélgetés után megteszik, hogy mit igértél stb) hogy reklamálós ügyfél vagyok :D hát ha csak ennyit is de elértem valamit!
Kisbarátaim!
Én dolgoztam ott 2 évet, és a tapasztalataimat röviden össze tudom foglalni: aki nem tudja fizetni, az ne vegyen fel hitelt!
A Magyar Cetelem egy utolsó gennyláda bank!
Bedőlt a hitelem,amit a munkabéremből bírói felszólításra (meghatározott összegig) le is tiltottak.
A héten jött egy levél a cégemtől amit a Cetelem küldött nekik:
Kérik a letiltás folytatását mert megilleti őket az évi 25% kamat is így a hitel nem került kifizetésre és a bírói határozat még nem zárta le a letiltást.
Ilyen hogyan fordulhat elő????
Ha van egy bírói letiltási végzés abban rögzítik az összeget ami a határozat megszületésétől már nem kamatozhat!
Mcskos uzsorás bank a Cetelem!
Nehogy a PSZÁF-hoz találjak fordulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!