Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Club Asteria átverés, vagy...

Club Asteria átverés, vagy valóban működik?

Figyelt kérdés
Létezik egy mostanában nagyon terjedő pénzkereseti rendszer, a Club Asteria. Ha ismered, és van véleményed, akkor írd meg kérlek!
2011. ápr. 14. 17:46
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

"Tudni kell elfogadni, hogy van ilyen ember meg van olyan.

Én a más elképzelésüeket is elfogadom."

Ehhez még annyit,hogy engem ne nevezz csalónak azért mert beszerzek embereket.Nem csak hazugsággal lehet refferáltakat gyűjteni.Vedd észre a Club Asteriában rejlő lehetőségeket,és ne azt az elavult táblázatot tanulmányozd hétről hétre mert előbb utóbb be fogsz csavarodni :-)

2011. máj. 19. 13:53
 22/33 anonim válasza:

Ne az Asteriát hibáztasd azért mert elavult táblázatot kaptál és az ott írottak nem fedik a valóságot.

Ezért mondtam hogy menj fel az Asteria honlapjára és olvass utána a dolgoknak.

És jó lenne ha nem járatnád le az Asteriát azért mert aki alá beregisztráltál rossz tájékoztatót adott.

Ha úton-útfélen lejáratod az Asteriát a kutya sem fog regisztrálni és még alacsonyabbak lesznek a jutalékok.Akkor aztán tényleg várhatod a heti 400$-t. Ezért kérdeztem az elején hogy saját magad ellensége vagy?

2011. máj. 19. 15:18
 23/33 plussmunka válasza:

"Ezért kérdeztem az elején hogy saját magad ellensége vagy?"

Reffes és Reffes között lehet különbség sajnos az én reffesemtől direkt pontos adatokat kértem tavalyról indulva ápr ig és ezen múlt, hogy megbíztam a mailon kapott adatokban és szövegelésben és így beléptem.

De most már bennt vagyok és csak jövő irányban van út.

A táblázatról: igaz oda van írva hogy nem fedi a valóságot, de sok ember közel azt fogja irányadónak figyelembe venni így lehetnek még tagok akik

csodálkozni fognak majd.

Remélem haragot nem szültünk és kicsit pörgettünk ezen oldalon és nem teltek el napok üresen

:)

2011. máj. 19. 16:11
 24/33 plussmunka válasza:

egy szájraszabott proggal kiszámoltam heti 1% hozzammal

egy most 500Asterossal kezdős ember várható alakulását

nos ha másból nem jön hozadék akkor 201 hét alatt már ezzel

az 1% fejlődéssel is feltornázódik 20000 Asterosra a mérleg.

Most évenkénti állapotokat írok töke a példa szerint 46eFt

-------------------------------------------------------

52.hét után

tagdíjban összvissz 48ezerFt Asteros 500 ról 1638 öszzvissz kivehető eddíg ~209USD azaz ~38ezer Ft

104.hét után

tagdíjban összvissz 96ezerFt Asteros 500 ról 4137 öszzvissz kivehető eddíg ~769USD azaz ~140ezer Ft

156.hét után

tagdíjban összvissz 144ezerFt Asteros 500 ról 9843 öszzvissz kivehető eddíg ~2130USD azaz ~387ezer Ft

200.hét után

tagdíjban összvissz kevesebb mint 192ezerFt Asteros 500 ról 20000 öszzvissz kivehető eddíg ~4640USD azaz ~835ezer Ft

---------------------------------------------------------

Ami eztán jön arról nem tudok beszámolni.

Valahol a 100. hét előtt van a fordulópont ahonnan

plusszra váltunk már a cash el és onnantól még az 1% is elfogadható.

Vagyis tőkésen matematikailag el lehet érni a 20000 határt.

0.66 után a hétre nekem 0.79 jött ki emelkedünk

2011. máj. 20. 16:43
 25/33 anonim válasza:

Üdv!

Ha lesz egy kis szabadidőd kiszámolhatnád 0-ról mert én még az ötszázat sem értem el.

2011. máj. 23. 17:00
 26/33 plussmunka válasza:

Szívesen kiszámolom neked hogy kéred ? 1% al legfeljebb kellemes meglepetés előbb lesz

Ha majd jobban állok benyomok neked is egy kis asterosnak valót ne kelljen évekig várnod

mailomon fél év múlva emlékeztess ! amit megigértem

itteni felhasználónevem után @ gmail . com

2011. máj. 23. 21:03
 27/33 plussmunka válasza:

nos ha csak tagdíj és nincs berakott tőke

1% ez az ábra alakul ki

nem pontos mert 4hétre adja hozzá a tagdíjat és nem hónapra

így 261 hónap alatt fut fel 20000 asterosra

ezen környéken hetente 76 jön a Cashhez és 4707 Cash összvissz ha eddíg nem veszel ki

52. hétnél ~436Ast eddíg befizettél kb 240$

104. hétnél ~1387Ast eddíg befizettél kb 480$

156. hétnél ~3559Ast eddíg befizettél kb 720$

208. hétnél ~8516Ast eddíg befizettél kb 960$

261 vége eddíg befizettél kb 1200$

2011. máj. 24. 14:01
 28/33 anonim ***** válasza:

Üdv!

Látom egész szép vita alakult ki mióta utoljára írtam. És látom, hogy kezd a vita azok oldalára billenni, akik pozitívan állnak hozzá.

Ahogy olvasom látom, hogy mindenki siralmasan keveset tud az egészről, olyan szinten nem tudtok semmit, hogy az döbbenetes.

Mit gondoltok miből van a Club Asteriának jövedelme????

A termékekből és szolgáltatásokból amit értékesít illetve a partnerprogramokból és egyéb tevékenységeiből.

De a termékei és szolgáltatásai nagy részét ki értékesíti????

Hát képzeljétek többségében nektek kéne.

Nem csak reffeket gyűjteni lehet. Szépen be lehet regisztrálni a Club Asteria pro-ba és termékeket értékesíteni, ezzel ti is hozzájárultok a cég bevételének növekedéséből és még a termékek után is kapnátok jutalékot.

Hány szolgáltatását használtátok a Club Asteriának, hány termékét néztétek meg? Szerintem egyes sem. Ti azt hiszitek, hogy az egész a nyereségelosztásról és a reff gyűjtésről szól.

Ti csak befizettek és várjátok a nagy hozamokat! Mire fel?

Aztán jöttök panaszkodni, hogy jajj már fél éve vagyok benne és mindig csak 4-5 dollárt kapok hetente. Az is sok tekintve, hogy 6 havi tagdíj csak kb 20.000Ft.

Vagy ha befizettél 250$ akkor is fél évet kell várni mire rendes jövedelmet kapsz. És semmit sem dolgoztál az Asteriában csak várod a jussod.

Ideje lenne tájékozódni, mielőtt bárki bármiről ítéletet mondana.

2011. máj. 25. 00:58
 29/33 plussmunka válasza:

Előttem szólónak igaza van itt valamit kellene tenni

mert most is ijjesztő hozam lett csak

a 600Ast ból nem tudtam cashből Ast ot váltani mivel nem érte el a minimális értéket a cash

szerény számításom szerint most

0.4% lett

Vajon a szolgáltatásaikból származó bevételeiket tudjuk e növelni?

Aki ebben is benne van írhatna milyen sikerei vannak

2011. máj. 27. 08:58
 30/33 anonim ***** válasza:

Azért lett ebben a hónapban kevesebb a hozam, mert hiba folytán most nem lehet paypalt használni. Többségében a termékekért paypallal fizettek. Egyebek mellett most a solidetrusth sem jó. Tehát mivel 2 fizetési mód kiesett a Club Asteriánál ezért kevesebb lett az ehavi nyeresége. Ebből is tisztán látni, hogy tényleg valós pénzügyi tevékenység folyik.

Most már a Club Astria Pro ban lehet alertpay el fizetni így nemsokára visszaáll az hozam ami volt vagy még több, mert tudomásom szerint újabb termékekkel és szolgáltatásokkal fog gazdagodni az Asteria.

És a válasz a kérdésre igen, ezzel növeljük a Club Asteria nyereségét és így mi hozamunkat is, ha értékesítünk is.

A Club Asteria Pro ba ahol sok marketing termék található és vásárolható itt lehet regisztrálni:

[link]

2011. máj. 27. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!