Club Asteria átverés, vagy valóban működik?
CLUB ASTERIA
Tájékoztató
Egy amerikai (rendkívül sokszínű szolgáltatásokkal foglalkozó és rendkívül magasan kvalifikált pénzügyi vezetőkből és tanácsadókból álló) cég,a Club Asteria egy valódi online üzleti lehetőséget kínál.
A cég a saját bevételeiből részesíti minden héten a klubtagságot, ezáltal egy hosszantartó,
folyamatos bevételt biztosít a tagjai számára.
Nézzük milyen bevételt kínál Önnek ez a lehetőség:
Kétféle tagság közül választhat:
1; ezüst tagság (silver membership) - díja: 10 dollár havonta (kb. 2000 forint)
2; arany tagság (gold membership) - díja: 20 dollár havonta (kb. 4000 forint)
Az első héten a 20 dollár tagsági díj befizetésével kap 20 "asterios"-t (az egyszerűség kedvéért nevezzük pontoknak.)
Az első hét végére (minden péntek reggelre) maximum 10% (általában heti 7-10%) nyereséget ír jóvá a számláján,aminek a 80%-át automatikusan a pontjaihoz (asterios) és a 20%-át a készpénz-egyenlegéhez adja hozzá.
Itt jól látható, hogy az első heti 20 dolláros tagsági díjhoz a nyereség hozzáadott 80%-ával 21,6 pontja
(asterios) lesz és 0,4 dollár pénze. A következő héten a 21,6 ponttal indul, amiből 23,33 lesz a másodikhét péntek reggelére, és így tovább.
A 20. hét után már teljesen önfenntartóa rendszere, és a 40-ik hétnél már havi 100 dollár körüli passzív bevételre számíthat.
Ezután indul meg igazán, hiszen a nagyobb pontszámok nyeresége már jóval nagyobb hozamot indukál. Ha tovább nézi a táblázatot, jól látható,
hogy ahogy halad előre az időben, heti bevételei egyre nőnek, optimális esetben a 75-ik hét végére eléri a maximált heti 400 dolláros bevételt,
ami a jelenlegi árfolyamviszonyok mellett heti 75 - 80.000 forintot jelent. A bevételeit 10$-tól minden héten kikérheti.
(Ha az ezüst tagságot választja, a 10 dolláros havi díjjal, a heti maximált 400 dollárt kb 3 év múlva éri el.)
A legkisebb kikérhető összeg 1 dollár, amit 0-3 napon belül a számlájára utalnak.
Bővebb információt a [link] oldalon talál.
Mickey5 és harcba szálló pénzügyis-szakember párharcát figyeltem
hidegfejjel próbáltam olvasni amennyire bírtam.
Mindkét felet értem megértem de félrehajlok egyik irányban sajnos.
Ez hogy a cég valós szolgáltatások meg mindennek utánnajárás stb ez kevés sőt vajmi kevés
a másik oldalon lévő dolgokhoz
hiába stimm minden ha hosszútávon nem hogy jól járunk ezzel a lehetőséggel hanem csak egy púp lesz a hátunkon.
Kérdezem én hány tagról tudtok aki fizette a tagdíjat majd feladta az egészet amikor már látott valamit ebből?
A taglétszám hoz vetíteni kellene azok számát is amik már nem kívánnak tovább tagdíjat becsengetni vagy bármi okból kizárt tagok.
A heti százalékok leestek a béka segge alá.
Írtam kalkulációs programot de amikor a heti 4% ossal számoltattam a 20000 ig hetente már eléggé csodálkoztam
viszont a múlt heti bruttó 0.66% végigvetítve káoszos.
A számokat nézve a szakértőnek kell ellentmondanom.
Ezzel a klub meg kinek milyen hozamjóváírással elég szépen ellehet játszadozni hosszútávon. Persze nem a klubtag javára. Bevallom morfondírozok, hogy a tagdíjam továbbfizessem-e egyáltalán mint Gold tag.
Legszívesebben átadnám bárkinek cakkompack jelszóval
az 554asterosomat 250$ ért vagy ha nem sikerül símán bebukom mint más. Kérdés a sok bebukás után mekkora hozamnövekedést írnak jóvá a még ki tudja meddíg élő tagoknak ?
Magyarul 7% 4% a 0.66% ot nem tartom elfogadhatónak, hitelesnek.
A szakértőnek mondanám ha ez olyan komoly cég hogy lehet hogy a mai napig nem írnak vissza mailomra ?
Máshol ticket van és 24 órás garantált válasz
Már onnan rosszul hangzik hogy 100% bónuszt adnak
miért ? valamivel nagyon nincsenek megelégedve
így meg mi nem leszünk
Mickey5 örülök, hogy megírtad mert én is így látom
ahogy te és nincs szándékomban évekig fizetgetni azt amire csak egy rövidke idővel számoltam, mivel ez állt az infókban sőt az ajánló is minimum 5% ot garantált hetente
Vagyis ha nem lenne itt ennyi hamis infó sokan be se
szállnának.
gondolom ti is láttátok a heti 9% al végigszámolt listát
ahol már a 4. sorban matematikai baki van
az utolsó 4 heti hozam baromi messze van a listához képest
így a jövőkép nem tudja megállni a helyét
Club Asteria tagságom átadom
Tisztelt Mickey55!
Nem sértedetni akarlak de ha lenne egyy kis eszed beszereznél három refferáltat és letudhatnád a tagsági díjat.
Nekem 40 referáltam van.Havi 70 000ft-ot veszek ki a club-ból. Azt tanácsolnám ne add fel inkább állj neki dolgozni!
Írod hogy te is tag vagy.Akkor miért járatod le az Asteriát? Saját magad ellensége vagy?
Tisztelt plusszmunka!
Az előbbi hozzászólást neked akartam címezni csak véletlenül mickey55-öt írtam.
Tisztelt Mickey 5!
Neked meg annyit mondanák hogy ne alkoss úgy vélemény hogy halvány fogalmad sincs a dolgokról.Nem is vagy tag.Mit pattogsz?
Kedves Barátaim!
Érdekesség-képpen megmutatom nektek, hogy alig egy hónap alatt mennyit kereshetnétek a Club Asteriával, ha dolgoznátok és nem siránkoznátok.
Február 18-tól március 9-ig 406 $ volt a jutalékom és a webirodámban van még 94,71 $ amit nem kértem ki.
Tehát elmondhatom, hogy egy hónap alatt az 500$-t keresetem biztosan megvan, ami 100.000,- Ft.
Befizettem 19,95 dollárt a Gold tagságomra, ami 4.000,- Ft volt, elkezdtem dolgozni és azóta kitermelem a tagdíjam és még keresek is, szerintem nem rosszul.
Regisztrálás: [link]
Honlapom és segédlet a regisztráláshoz: [link]
Üdv. András
folyt
a véleményem csak azért alakulhatott ki ennyire
rosszul erről, mert elárasztottak infókkal, amire
beléptem és onnantól minden lefele ment.
Miért van az, hogy amikor pont belépek ebbe pont mondom pont akkor ott rosszul alakulnak a hozamok.
Mivel azért léptem ide be, hogy nem feltétlenül kell állandóan új és újabb kuncsaftokkal
szervezkednem, hanem alapból is múködik.
Többféle dologgal foglalkozok már így is és már nincs időm több csak az alvásidőből megvonva.
Ha lenne időm később akkor is csak akkor foglalkoznék kuncsaftszerzéssel,
ha tudnék neki mutatni a saját felemelkedésemből valamit
ehhez kellenének heti elfogadható hozamok
Magából a kuncsaftok utáni jövedelemhez nem sok kedvem van mivel annak így piramishangulata van a szememben
és a tükörben szemenköpném magam, ha ettől tenném magam függővé.
Azért tettem be egyből több pénzt, hogy ne görcsöljek hírdetésekkel és ne a PC nél aludjak el és keljek fel.
Ha beindul a gépezet inkább felpumpálom tőkeinjekcióval
hogy a 20.000 hez minnél közelebb legyek az ügyfeles
építkezésre meg úgy is éppen elég hírdetés van, és lesz,
ezzel részetekre nem veszek el 1 pácienst se.
Ha a további hozamok se lesznek megfelelők
nem ezt fogom felpumpálni.
Több helyen is mellékeseimet dolgoztatom muszály a mai világban több lábon állni a főálláson kívül.
Ha én vezetném a Club Asteriát mit tennék:
-bevezetnék egy alsó küszöb értéket, mely alatt heti hozam nem lehet.
-ha küszöb alatti hozam alakul ki lekönyvelném a hiányt olyan módon hogy ez jobb heteken vissza legyen pótolva, azaz akkor nem adnám ki a hiteles hozamot csak ha utolérte magát a rendszer.
kiadnék a küszöb értékkel listát ahol a minimum hoz bárki láthatná hogy mikor mit érhet el már alapból legfeljebb hamarabb több lehet, de kevesebb nem. Mindent az ügyfelek érdekében, ha azt akarom, hogy minnél kevesebb negatív vízhang lehessen fórumokon.
-bevezetném, hogy a havidíj bizonyos hó szám után opcionális tehát abbahagyható elenyésző vonzatokkal.
-Bónuszlehetőség befizetésre csak az összes tag hozzájárulásával tehát e formában nincs rá szükség.
De ha már itt tartok a bónuszt másképp oldanám meg.
Ha a kivehető Cash t Asterosra váltjuk akkor lehessen bizonyos részért bónusz asterost kapni .
Ezzel az emberben a vért pezsgetni hogy még ne vegye fel és emiatt már a következő alkalommal is mennyivel több járna. és így tovább.
stb stb
Nektek ötlet....
Utólagos elnézést, ha valakit felborzoltam volna
Üdv újra!
Írod hogy te szembeköpnéd magad ha be kéne hoznod embereket meg hogy így már piramis hangulata lenne az egésznek,Nincs időd,kedved.
Szerintem te nem akarsz csinálni semmit csak kaszálni.
Csak sajnos ez nem így működik.Ingyen nem adnak heti 400$-t. Ha azt hiszed hogy más fél múlva elérheted a csúcsbevételt akkor te nagyon el vagy tévedve.
Ahhoz hogy valaki elérje a heti 400$-t egy élet is kevés.
További jó várakozást!
Még valami. Amíg te várod a csodát én addig rongyosra keresem magam a refferáltakkal.
Üdv.
"Azért tettem be egyből több pénzt, hogy ne görcsöljek hírdetésekkel és ne a PC nél aludjak el és keljek fel."
Ügyes vagy !
Betettél egy halom pénzt hátha lesz valami.
Nem lett,most meg jössz siránkozni hogy átadom a club asteria tagságom :-)
Gondolkodnál inkább mielőbb elkezded szórni a pénzt!
Na aki a heti 400$ ról írt annak írnám
Figyelj kicsit
1.
Ki az aki a hírdetésében ezzel a heti 400$ az csábítja
a hírdetése olvasóit ?
2.
Ki írta, hogy egy élet is kevés elérni a heti 400$ t ?
3.
A Club Asteria felhatalmazott, hogy ilyen valótlanság és hazugság árán is csak szerezzetek több és több tagot nekik ?
Ha tudod, hogy lehetetlen elérni a heti 400$-t
akkor miért szerepelnek a hírdetésekben, amikor bevallod ,hogy itt is csak a szervezgetésekkel lehet nyerészkedni.
Csodállod, hogy én nem kezdek el hazugsággal hírdetgetve
magam alá tagokat beszervezni. Ez nem nincs kedvem meg hasonló ez alapvető emberi hozzáállás hogy ne okozzak kellemetlenséget a piramis lánc legalján levőknek, mert ők szoktam rendszerint befürödni.
Vegyük a lapot igazságosra: Ha a hírdetésben csak az igazságot írom le, nem lesz elegendő tagom amitől elfogadható jövedelem kifolyhatna.
De akkor nem csoda, ha én erre a fajta nyerészkedésre nem tartok igényt, mert itt aztán jól át kell vágni a jelöltet azért a havi pár dollárocskáért.
Ha most ezen csodálkozol én meg azon csodálkozok, hogy ennyi idő alatt még csak ennyi kuncsaftod van az össz lehetségesből, vagy nézzük csak azokat akik a hírdetésre érdeklődtek. Ezek hány százalékát szervezted be?
Vajon miért csak annyit a többieket miért nem sikerült?
Erről is lehetne tanulmányt írni.
Viszont, ha nem csodálkozol én sem. Így alakult ennyit tudtál beszervezni nem rossz, előre így tovább.
Tudni kell elfogadni, hogy van ilyen ember meg van olyan.
Én a más elképzelésüeket is elfogadom.
De inkább ne csatázzunk tovább én pontot tennék a végére.
Szia!
Úgy látom fájó pontodra tapintottam :-)elnézést.
De azért volt benne igazság nem?
Kérdeznék valamit.Ki a rosseb mondta neked hogy fektess be egy halom pénzt az Asteriába?
Ne rám legyél mérges hanem elsősorba magadra:
Miért nem néztél utána jobban az Asteriának mielőtt csatlakoztál és eszetlenül belefektettél egy halom pénzt?
Másodsorba arra az illetőre aki teletömte a fejed hazugságokkal.
Igen...tudom hogy kamu a táblázat.Engem is átráztak vele annak idején.
És ne vádaskodj mert te azt nem tudhatod hogy én mit mondok a refferáltjaimnak.
Ajánlom hogy menj fel a Club Asteria honlapjára és nézz utána a dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!