Ha rendesen fizetem a kocsi hitelem ami 2400000 per pillanat és még 8 év van hátra de ez mellet van még 5 külömböző banknál személyi hitelem amit nem tudok fizetni már mivel nincs munkám lassan jön a végrehajtó a kocsim lefoglalhatja?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 14:38
21/27 anonim válasza:
Nem vitatkozom veled!!! Ha igy gondolod, hát hidd azt! Még a házat sem árverezhetik el úgy, ha csak nekem van tartozásom és a férjemnek nincs, mert az Ő részéhez nem nyulhatnak. Ez velem történt meg, tehát biztosan igy van. Pedig a férjemmel együtt élünk, közös a házunk. De a sztárügyvéded biztosan jól tudja. :)
22/27 anonim válasza:
Megint féreértetél valamit!Átiratásról volt szó!Hogy közeli hozzátartozonak nem lehet átiratni!Ahoz nem is nyulnak hozzá ami nem a te neveden van!Ha csak nem most iratnád át ,és közben lenne tartozásod,amiböl birósági ügy lenne ,mert nem tudnád visszafizetni,ne ezt a biróság büncselekménynek is nézhetné!Remélem értesz!Amugy miért nem akarod megérteni mit amit irok?
23/27 anonim válasza:
Én érteném, csak te írtad ezt: "Amennyiben te nem tudsz még aról ,hogy felmondták a szerzödéseidet a bank(tehát ,hogy követelik rajtad apénzt)akkor irasd át ,de vigyázz közeli hozzád tartozodnak ne.Mert azt ugyanugy eltudják vinni!Közeli hozzátartozod a anyukád,apukád,testvéred,sogorod,sogornöd annak házastársa is!Pl az unokatesod az márt nem közeli arra tudod iratni" Tehát akkor lehet, Te nem fogalmaztál jól! :)
24/27 anonim válasza:
Az utolsónak?De mit nem fogalmaztam jól?Szerintem leirtam ,bár kicsit bonyolultak az ilyen dolgok!
25/27 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ide illik-e a kérdés...
Ha lízingelt az autó, de forgalmiban tulajdonos vagyok, Tulajdonos vagyok??? Egyszóval se törzskönyvem, se autóm, ha nem fizetem a törlesztőket....
26/27 anonim válasza:
Ha mindenképpen megakarod tartani a kocsit,a végrehajto árverésnél min. 25-áért megvehetné egy bennfentes ismid.A Kocsi is megmarad,a hitel is eltünne.De ha eladnád a kocsit rendesen,egy hiteltől megszabadulnál.Annyival is kevesebbet kellene kiadni.Jol benne vagy a carban!A hiteltől szabadulj meg minél előbb,mert ugyis behajtják rajtad,a végrehajto nem felejt!Keress pénzt!Adj el mindent,ami nem létfontosságu!
27/27 anonim válasza:
ezt nem értem!!!már hogy vehetnék el a testvérem vagy a szüleim vagyonát ha én tartozom?nekik ahoz mi közük!?ugye már nem vagyunk kiskoruak h feleljenek értünk!ilyen ostobaságot én még nem hallottam!ehh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!