Ha rendesen fizetem a kocsi hitelem ami 2400000 per pillanat és még 8 év van hátra de ez mellet van még 5 külömböző banknál személyi hitelem amit nem tudok fizetni már mivel nincs munkám lassan jön a végrehajtó a kocsim lefoglalhatja?
Figyelt kérdés
2009. márc. 2. 14:38
11/27 anonim válasza:
Ja még annyi az elözö vagyok.Mi két ügyvédet is megkérdeztünk az egyik ügyész,és mindegyik ezt mondta!+Ha nem hiszel megadom az egyik számát az felhivhatod!
12/27 anonim válasza:
Még annyit a fedezetelvono dologról:Amig veled nem közlik a biróságon( tehát nem tudsz a követelésröl)ADIG NEM FEDEZETT ELVONO DOLOG!KÜLÖMBEN MEG AZT IS MONDTA HA KI IS TUDODNA EZT BIZONYITANI OLYAN NEHÉZ ,HOGY NEM LESZ AZ A BIRÓSÁG AMI MEGÁLLAPITJA ,HOGY TE MI CÉLBÓL ADTAD EL AZ AUTÓT!Mert gondolom ugy akarod átiratni
13/27 anonim válasza:
JAJ ,még annyi a gyereked is közeli hozzá tartozod ne hogy arra irasd!Amugy eléggé nem értem aki azt irta ,hogy hogy az édesanyád meg a testvéred annak házastársa,meg édesapád nem közeli hozzátartozod?Kicsit eléggé tudatlan!A mugy atól még az ,hogy nem egy helyen laktok!Azért nem lehet a közeli hozzátartozod nevére iratni ,mert igy tuti fedezetelvono müveletnek néznék!Esetleg ,hogy te azért irtadat át ,mert nem tudtad fizetni a hiteleket!Tehát ha egy nem közeli hozzátartozodnak adod el ,akkor nem lesz az a biróság ami megállapitaná ,hogy miért is adtad el!De hiddb el ez igy van ha gondolod meg adom az email cimemet!
14/27 A kérdező kommentje:
sajnos a 2 éves autó 1600000 et ér most ha lefoglalja csak bedőnt még egy hitelt.2700000 ről indult 2 év alatt 1000000 ot fizettem most 24000000 lene hátra jó "sokat" csökkent.Még nem mondtak fel a hiteleket mer március lessz a 4. elmaradas majd most még csak napi 20szor hivnak a bankok h fizessek de haladék vagy kevesebb nem jó nekik.Akkor az lenne a legjobb ha a baratnőm nevére egy párszáz ezres autó ezt meg had vigyék ha akarjak?
2009. márc. 3. 07:09
15/27 A kérdező kommentje:
ja hitelátválalással nem tudom eladni mer a bank ere a kocsira már csak 1300000 et adna hitelt a régit le kell zárni ezért ha el akarom adni fizetnem kéne kp ba 1400000 körül.Nem is eladni akartam hanem bejegyeztetni a forgalmiba üzembetartót az majdnem ojan mint a lakasnal a haszonélvező aszthiszemem.de ha elvihetik inkább veszek egy másikat a baratnőm nevére mivel nem lakunk egy cimen rá se jönnének szerintem ezt meg vigyék akkor.
2009. márc. 3. 07:18
16/27 A kérdező kommentje:
az email cimnek örülnék az enyé (bazsi77@citromail.hu)
2009. márc. 3. 07:22
17/27 anonim válasza:
Ne haragudj érte, de ha jól olvastam a szavaidat, nincs munkád, van öt hiteled amit nem fizetsz, mert nem tudsz, de a viszonylag nagy értékű autód hitelét azt fizeted, meg tankolsz, biztosítás stb. Sosem fogsz kimászni ebből a gödörből. Ha nincs munkád, és bevételed, hogy tudsz megélni? gondolok itt a kajára, rezsire stb? Bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de nem értem, miért az autó megtartásához ragaszkodsz.
18/27 anonim válasza:
Szerintem teljesen jól írta le a 21:28-as. Aki volt több ügyvédnél is és olyan tanácsokat kapott, amit leírt az tényleg váltson ügyvédeket, mert nagyon átvágják, vagy nem értette meg rendesen, amit mondtak neki, mert nagy marhaságokat írt. Olyat még nem hallottam egyébként, hogy a szülők, testvérek tulajdonát lefoglalná a végrehajtó, ha neked tartozásod van. Ez mekkora egy marhaság! Egyébként átíratni sem nagyon lehet az ilyen hiteles autókat, mert a bank nem hiszem, hogy belemenne. 21:28-as korrekt választ írt!! Esetleg véletlenűl nem B betűvel kezdődik a neved? :)
19/27 anonim válasza:
Te nem tudsz olvasni?Ez az utolsónak szól!Olvasd el mégegyszer mit irtam!Ami az ö nevén van azt nem adhatja oda közeli hozzátartozonak!Mivel a biróság ezt büncselekménynek is nézheti(föleg ha folyamatban van az ügy).Ezért tanácsos másnak adni!Vagyis eladni !Papir szerint!
20/27 anonim válasza:
A 88%-OSNAK MEG ANNYI nem vagyok hülye,ja és nem egyedül voltam hanem a férjem is ott volt ,meg az édesanya is az ügyvédnél!Nagyon sajnálom ,hogy nem hiszel!De ez az ügyvéd aki most van nekünk nagyon hires egy ügyvéd,és szeritem neked meg ahoz nincs jogod ,hogy két ügyvédnek a szavában is kételkedj!Vagy te ki vagy netán biró?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!