Van egy személyi hitelem amit 15.000ft-tal kezdtem és most a válság miatt, 25.000ft-tal fizetek! Adósok börtönébe juthatok?
A Gyedem 60.000ft ha igy folytatódik nem fogom tudni fizetni!!
Majd éhen halunk a kisfiammal együtt!!
Már komolyan mondom állandóan idegbeteg vok!!
Az a tervem hogy a bankhoz bemegyek és közlöm nem tudok fizetni csak havi 10.000ft meg nem is vagyok hajlanó,mert lassan a Gyedem csak a hiteltörlesztésre fog elmenni!!
Mit csináljak nagyon kétcségbe vagyok esve!!!!!
Segítsen valaki valami ötlettel
Ha nem fizetem börtönbe visznek??
Mert foglalni semmit nem tudnak tőlem nincs semmi a nevemen!!
Hát nem vigasztal ,nagyon sajnálllak !
Katasztfa ami itt megy,azt hittem hogy boldogan fogok babázni erre tessék lassan nem tudok kifizetni semmit!
Nem tudom milesz Magyarországgal!!
Éhen fognak halni az emberek!!!
köszike a válaszodat
Nagyon el vok keseredve
Már régóta nincs magyarországon adósok börtöne!
A bank majd behajt rajtad amit tud, és ennyi. Legfeljebb még felkerülsz a BAR listára. Kérj a banktól futamidő módosítást, így lecsökkenhet a törlesztő részlet.
Igen bárlista már nem érdekel!!
Denem kérhetek futamidő hosszabítást ugyanis maximális időre vettem fel!!
7 évre!!
de be fogok menni és közlöm velük csak 10.000ft tudok fizetni ennyi aztán bekaphatják!!
Egyszerüen nem tudok jobbat
Nagyon köszike neked is a választ
Mindenkepp menjel be a bankba, akar mar holnap, beszelj a fiok igazgatojaval, es mondd meg neki, mi a helyzet. Sokkal jobb, ha fizetsz 10000 Ft-ot, minthogy mennenek a felszolito levelek. Hidd el, most a valsagban nem te vagy az egyeduli, aki a bankba jar, mert nem tud fizetni.
De a lenyeg, hogy te legalabb bemesz, es beszelsz veluk, es kerd meg, hogy csak 10000 Ft-od van.
Én vagyok a BAR listás.
Ha csak pár forintot is törlesztessz, de azt rendszeresen, akkor már bizonyítod azt, hogy törleszteni akarod, ezért nem leszel végrahajtható.
az a baj, hogy a 10e törlesztés valószínűleg a kamatra sem lesz elég, ami azt jelenti, hogy elkezd nőni az adósságod. legalább annyit kellene törleszteni, hogy legalább a kamatokat fizesd, különben rövid idő alatt még nagyobb bajba is kerülhetsz.
de mindenképpen menj el a bankba nekik annál minden jobb, mint hogyha végrehajtaniuk kellene.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!
hát igyekszem ,de ha nem lesz miből!!!
MaJD meglátjuk
Szia!
Ahogy kiveszem szavaidból egyedülálló vagy és nincs segítséged.Ne keseredj el,szedd össze magad és hidd el jönni fog a segítség.Bízz magadban és jönni fog a megoldás.Gyermeked erőt ad mindenben és érte úgy gondolom bármit megtennél.A babókád 6 hónapos(és tudom ez kegyetlenül hangzik) mehetne bölcsibe és 4 órában dolgozhatnál valamit.Az még kegyetlenebb,ha nem tudsz neki majd enni adni bár(remélhetőleg) még szopizik.Akár bedolgozást is vállalhatnál pl. csomagolás,borítékolás.Ne hagyd,hogy elvegyék tőled az anyaség örömét,ebben a helyzetben is használd ki anyaságod és küzdj,mint egy anyatigris!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!