Miért tüntetnek a Provident ellen?
Nekem egyértelmű, hogy magas kamatot kell visszafizetni, ez másnak miért nem az?
A tüntetők azt mondják, hogy építsenek a falvakban játszótereket... (ez szerintem vicc)
Az emberek zaklatásnak veszik azt, hogy hetente járnak a pénzért. De hát hetente kell fizetni.
Karsai szerint öt forint havonta, ha mindenki ennyit fizet vissza, akkor a provident nem fogja tudni fizetni a bérleti díjat, és eltűnik.. Szerintem ettől nem, de az adóság biztosan nem tűnik el.
Azzal lenne elégedett, ha nem kellene visszafizetni..
Megtévesztő? Szerintem meg az analfabétáktól kellene megvonni az emberi jogokat. Igaz, hogy pofátlanság a 400% thm, de egyrészt egyedül ők írják a valós terheket, aki pedig nem tudja, hogy 400%-ba bele lehet dögleni, az meg is érdemli. Nem kötelező felvenni. Eddig nekem valahogy sikerült.
Egyébként a reklánbetiltással én is egyet értek, de inkább a színvonala miatt.
"Kapsz tőlük kölcsön 20000Ft-ot, pár héten belül 80000Ft-ot kell nekik visszaadni. Ez kb uzsorakamat. 400% körüli THM-mel dolgoznak!"
A 400% az éves kamat, egy év alatt kell visszafizetni annyit...
Egyébként lehet látni a szerződésen, hogy mennyit kell fizetni hetente.
Ennyi erővel elmehetnék tüntetni az Axe-elé, mert nem tapadnak a csajok rám úgy, ahogy a reklámban, pedig az a deó van rajtam. - Vagy miért nem próbál senki "legörögni" a tízemeletes tetejéről, 4 ragacslabdával, mint a pepsi max-os reklámban van?
Tegnapi rádiókabaréban volt (nem a providentesekről volt szó) hogy és nekik ugyanannyi szavazati joguk van, mint nekem. És most lehet röhögni.
Szia!
Komolyan mondom, lassan már a tüntetések országává válunk!
A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) nem egyenlő a kamattal! Az extra szolgáltatást kell megfizetni: otthonról a neten igényelheted; azok is megkapják, akik esetleg BAR listások, akikkel nem állnak szóba a bankok; nem kell a postára szaladgálnod a csekkel, házhoz jönnek; közvetlen kapcsolatot tudsz tartani azzal, aki a céget képviseli, nem mindig más ügyintézőhöz kerülsz; 48 órán belül pénzhez jutsz stb. Ezeket meg kell fizetni. Az más kérdés, hogy elég borsos áruk van, de azt gondolom, hogy akinek nincs más választása, annak muszáj ezt benyelnie.
Én is durvának tartom, remélem soha nem jutok olyan helyzetbe, hogy hozzájuk kelljen forduljak, de inkább tőlük vegyen fel bárki kölcsönt, mint a klasszikus uzsorástól, aki napi kamattal, kamatos kamattal dolgozik és aki esetleg még agyon is ver vagy átirattatja magára a lakásod ha nem fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!