Miért tüntetnek a Provident ellen?
Nekem egyértelmű, hogy magas kamatot kell visszafizetni, ez másnak miért nem az?
A tüntetők azt mondják, hogy építsenek a falvakban játszótereket... (ez szerintem vicc)
Az emberek zaklatásnak veszik azt, hogy hetente járnak a pénzért. De hát hetente kell fizetni.
Karsai szerint öt forint havonta, ha mindenki ennyit fizet vissza, akkor a provident nem fogja tudni fizetni a bérleti díjat, és eltűnik.. Szerintem ettől nem, de az adóság biztosan nem tűnik el.
Azzal lenne elégedett, ha nem kellene visszafizetni..
Sziasztok!
Erről a mindenkinek adnakról csak annyit, hogy egyik ismerősöm egyszer vett fel a Provident- től, és előbb visszafizette, mint kellett volna.mikor megszorult és gyorsan kellett volna a pénz neki akkor már éppen amiatt mert előbb visszafizette nem kapott kölcsönt.amúgy én is gusztustalan uzsorának tartom az egészet...
Kedves "szerintem is csak a buta emberek veszik fel." és társai!
Ti elhiszitek a reklámot? Szerintetek tényleg az veszi fel, ami pl. plazmatévét akar venni? Ennyire hülyék ne legyetek már. Nem gondoljátok az, hogy az veszi fel, aki annyira rosszul él, hogy már a legalapvetőbb életkörülményeit sem tudja fizetni? Nektek könnyű, mert ültök a szép bársonyszéketekben otthon a tévé által agymosott agyacskátokkal a 25 fokos szomában és isszátok a Cappyt a hűtőből.. remélem felfogtátok, mit akarok ezzel mondani.
Szal a Provident azokra utazik, akik kétségeesésükben már tényleg nem tud kihez fordulni. És ezekért az emberekért tüntetnek...
Kedves utolsó előtti:
Így van, ahogy írtad. Általában már olyan hitel/tartozás kiváltására veszik fel, ami már nagyon a körmükre ég, esetleg tényleg kaját vesznek rajta, mert arra sincs pénzük - szerintem lényegtelen, hogy kinek a hibájából.
Viszont aláírták a szerződést, amit ELOLVASTAK, és aláírásukkal _TUDOMÁSUL VETTEK_. És ezután mennek tüntetni? Nevetséges. Képzeld magad valamelyik fél helyébe: X személynek nincs pénze. Az egész országban nincs olyan balek, aki adna neki, kivéve y-t. Y ad neki pénz, a providenttel megegyező feltételekkel, amit x boldogan aláír, minden kifogás nélkül. Majd egy kicsit később úgy dönt, hogy neki mégsincs kedve fizetni, de a következményeket sem vállalja.
Nem ez a pofátlanság? Tényleg az a legegyszerűbb, ha nem akarunk fizetni, akkor menjünk tüntetni, és minden megoldódik! Végülis komcsi ország vagyunk, ahol minden közös... ja, már nem?
Mondom ezt a 40 nm-es kéróból, ahol 4-en lakunk, igaz, üdítőt iszom (bár nem drágát, csak liftet), nézem a gagyi képcsöves thomson tv-n a gagyi 5 khuf-os dvd-n a 60 ft-os csempész írt lemezt. Igaz, a provident fő célcsoportjának (cigányputrik) nagy részének műholdvevőjük van... (Persze egyénenként más a preferenciasorrend)
De nem egy év alatt gondolom hanem hosszú lejáratú kölcsön úgy azért más.
Egyébként pl. Kanadában van törvény az uzsorára és ott bizony bármelyik bank THM-je uzsorának minősülne 30%-os kamat már bőven az, sőt ott komolyan veszik ezt és magánszemélyeket leültetnek ha uzsorakamatot szednek. Kanada egy jól működő ország pozitív költségvetéssel meg mindennel, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!