Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért tüntetnek a Provident...

Miért tüntetnek a Provident ellen?

Figyelt kérdés

Nekem egyértelmű, hogy magas kamatot kell visszafizetni, ez másnak miért nem az?

A tüntetők azt mondják, hogy építsenek a falvakban játszótereket... (ez szerintem vicc)

Az emberek zaklatásnak veszik azt, hogy hetente járnak a pénzért. De hát hetente kell fizetni.

Karsai szerint öt forint havonta, ha mindenki ennyit fizet vissza, akkor a provident nem fogja tudni fizetni a bérleti díjat, és eltűnik.. Szerintem ettől nem, de az adóság biztosan nem tűnik el.

Azzal lenne elégedett, ha nem kellene visszafizetni..

[link]

2009. febr. 17. 07:26
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Erről a mindenkinek adnakról csak annyit, hogy egyik ismerősöm egyszer vett fel a Provident- től, és előbb visszafizette, mint kellett volna.mikor megszorult és gyorsan kellett volna a pénz neki akkor már éppen amiatt mert előbb visszafizette nem kapott kölcsönt.amúgy én is gusztustalan uzsorának tartom az egészet...

2009. febr. 20. 08:36
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Kedves "szerintem is csak a buta emberek veszik fel." és társai!

Ti elhiszitek a reklámot? Szerintetek tényleg az veszi fel, ami pl. plazmatévét akar venni? Ennyire hülyék ne legyetek már. Nem gondoljátok az, hogy az veszi fel, aki annyira rosszul él, hogy már a legalapvetőbb életkörülményeit sem tudja fizetni? Nektek könnyű, mert ültök a szép bársonyszéketekben otthon a tévé által agymosott agyacskátokkal a 25 fokos szomában és isszátok a Cappyt a hűtőből.. remélem felfogtátok, mit akarok ezzel mondani.

Szal a Provident azokra utazik, akik kétségeesésükben már tényleg nem tud kihez fordulni. És ezekért az emberekért tüntetnek...

2009. febr. 22. 11:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez pontosan így van. És ők általában nem tudják mire vállalkoznak, mert nem értenek hozzá. És ha elkölti mindennapi megélhetésre ugyan miből fizeti vissza a 400%-os THM-el együtt.
2009. febr. 22. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó előtti:

Így van, ahogy írtad. Általában már olyan hitel/tartozás kiváltására veszik fel, ami már nagyon a körmükre ég, esetleg tényleg kaját vesznek rajta, mert arra sincs pénzük - szerintem lényegtelen, hogy kinek a hibájából.

Viszont aláírták a szerződést, amit ELOLVASTAK, és aláírásukkal _TUDOMÁSUL VETTEK_. És ezután mennek tüntetni? Nevetséges. Képzeld magad valamelyik fél helyébe: X személynek nincs pénze. Az egész országban nincs olyan balek, aki adna neki, kivéve y-t. Y ad neki pénz, a providenttel megegyező feltételekkel, amit x boldogan aláír, minden kifogás nélkül. Majd egy kicsit később úgy dönt, hogy neki mégsincs kedve fizetni, de a következményeket sem vállalja.

Nem ez a pofátlanság? Tényleg az a legegyszerűbb, ha nem akarunk fizetni, akkor menjünk tüntetni, és minden megoldódik! Végülis komcsi ország vagyunk, ahol minden közös... ja, már nem?

Mondom ezt a 40 nm-es kéróból, ahol 4-en lakunk, igaz, üdítőt iszom (bár nem drágát, csak liftet), nézem a gagyi képcsöves thomson tv-n a gagyi 5 khuf-os dvd-n a 60 ft-os csempész írt lemezt. Igaz, a provident fő célcsoportjának (cigányputrik) nagy részének műholdvevőjük van... (Persze egyénenként más a preferenciasorrend)

2009. febr. 22. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
De ha Y "elfelejti" közölni a feltételeit csak azt reklámozza, h adok én neked, sőt érte sem kell jönnöd odaviszem neked, tessék költ el. Közben nem szól róla, h 400%-ot kérek vissza és hetente jövök a részletekért. Az átlagparaszt meg ugye semmit sem ért hozzá, bemagyarázzák neki ,h ez így jó és mi adunk vagyis jól átverik. Igaz ő is bennevan a dologban ,mert nem olvassa el, amit elé tesznek, nem kérdez rá a dolgokra, de szerintem a Providentet akkor is be kéne szüntetni olyanok mint a cigány uzsorások csak legálisan. Annyival jobbak, h nem rádgyújtják a házat ha nem fizetsz meg nem elvernek mint a lovat hanem szimplán végrehajtót hívnak és elárverezik.
2009. febr. 22. 18:08
 16/18 A kérdező kommentje:
De az összes reklám mögött ott a thm, és nem is kis betűkkel.
2009. febr. 23. 08:59
 17/18 anonim válasza:
Tegnap vettem fel az Otp-től kölcsönt. 980000 Ft-ra 2500000-et kell visszafizetnem ? Ez mi ha nem uzsora ?
2009. ápr. 4. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:

De nem egy év alatt gondolom hanem hosszú lejáratú kölcsön úgy azért más.

Egyébként pl. Kanadában van törvény az uzsorára és ott bizony bármelyik bank THM-je uzsorának minősülne 30%-os kamat már bőven az, sőt ott komolyan veszik ezt és magánszemélyeket leültetnek ha uzsorakamatot szednek. Kanada egy jól működő ország pozitív költségvetéssel meg mindennel, ami kell.

2009. ápr. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!