Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan tudnák házat venni?

Hogyan tudnák házat venni?

Figyelt kérdés
elég jó a keresetem de mivel "bar" listán vagyok elutasít az összes bank... feleségem nincs listán.. kettőnk havi bevétele ca. 300ezer és 350ezer ft körüll van... kiadás az kb 150ezer ft havi szinten...az albérlet is benne van.
2011. febr. 27. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Van olyan cég, aki nyugdíjasok,ak, és bár listásosoknak is ad kölcsönt. Nézz utána. Az újságok tele vannak ilyennel, de ha még bevállalsz 100 ezer körüli kölcsönt, miből fogtok megélni?
2011. febr. 27. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Jelen szabályozások szerint, ha rendezted azt az elmaradást, ami miatt BAR-listára kerültél, 1 éven belül nyomtalanul levesznek a listáról, nem fognak látni. Ha már megvan egy éve a rendezés, idén áprilistól tiszta lappal indulhatsz, ha még nincs, akkor hajrá, tudsz önerőt gyűjteni a bankhitelhez, és indulhat a vásárlási hitel.

Én óvatos lennék a "bar"-ost finanszírozó külföldi hitelintézetekkel, vagy uzsorásokkal, sokkal kiszolgáltatobb a helyzeted, mint a magyarországiakkal.

2011. febr. 27. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudtam hogyha lejár a bar akk törölnek.De sajnos 8 éves futamidőre kaptam lehetőséget...100 000 ft hitel? annyi talán nem lenne.
2011. febr. 28. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:

van olyan bank, ahol a házastárs nem kötelező adóstárs és ha Te zálogkötelezett lennél, akkor nem vizsgálnának, így nem kellene aggódnod, hogy kapsz-e hitelt. Érdemes lenne előbírálatot kérni a szóban forgó banktól.

Hiteltanácsadóként én olyan cégeknél nem kérnék hitelt, aki direktbe úgy reklámozza magát, hogy BAR-osokat is hiteleznek. Ott mindig van apróbetű vagy fizetni kell a hiteltanácsadónak...

Egy díjmentesen dolgozó hiteltanácsadó.

2011. márc. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!