Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy tudok képet feltölteni...

Hogy tudok képet feltölteni neten, a már megigényelt bankkártyámhoz? OTP-s vok. és ez már hihetetlen, hogy egyszerűen semmi súgó, semmi, és senki nem tud ebben segíteni b. a meg már egy talicska aprómajom:@:@@@@. Segítesetek.

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Minek a képét (bár az mindegy) és hova akarod (minek?) feltölteni?
2011. febr. 25. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Csináltattam egy kártyát, ma az egik otp fiókban. 1000 forint ellenében a kártámon a saját, általam feltöltött képet helezik el. Arról felejtettek csak el tájékoztatni, hogy mégis mi a kép feltöltésének a menete...és hol tehetem ezt meg. Persze gondolom otp.hu, de eddig jutottam. Kipróbáltam már millió lehetőséget, de vhogy mindig egy olyan opciót kínál fel, hogy "új kártya igénylése" de én nem akarok új kártyát igényelni, hisz épp ma tettem meg...csak képet szeretnék feltölteni. Ha pedig az új kártya igénylését adom meg, akkor minden adatomat meg kell adni, ami értelmetlen, hisz már megtettem a fiókban....szval áhh...nem tudom hogy van ez. Vki leírhatná step by step, a dolgot. Bocs az elgépelésekért, de iszonyat ideges vagyok, kb két órája szenvedek...hívni meg nem tom őket...:@ mert no money :)
2011. febr. 25. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Aha.. Na ez a része engem nem érdekel (azt se tudom, hogy van ilyen), de én úgy kezdeném, hogy belépek saját jelszavammal az én kezelőfelületemre, tehát nem az OTP főképernyőn, hiszen az mindenkié, hanem már csak az általam láthatóra, hiszen itt már a saját ügyeimet intézem.

Ehhez persze meg kell kapnom SMS-ben a pillanatra igaz belépési kódot.

Ez után már a saját fiókomban "kotorászok", mobil egyenleget töltök fel, matricát vásárolok, utalást intézek.

2011. febr. 26. 09:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Kiegészítek.. "belépek saját jelszavammal"

Ehhez kell bankszámlaszám, jelszó ENTER.. jön az SMS kód, beírás ENTER..

Innen már a saját kezelőfelületemen vagyok.

2011. febr. 26. 09:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Nos :)...tegnap rájöttem, és én is itt rontottam el :D. nem kell belépni a saját jelszavával az embernek, hanem az otp főoldalán kell csinálni az egészet. Kártya igénylése, stb, és ott majd feldob egy olyat, hogy "már megigényelt kártya folytatása", vagy vmi ilyesmit (nem emlékszem pontosan, sorry)...és alul be kell majd írni egy kódot, amit a kártya igényéléséről szóló papíron találunk. :)....nem hagyott nyugodni a dolog :). De azért nagyon köszi a válaszokat!!
2011. febr. 27. 13:05
 6/6 Miu-chan válasza:
nekem nem dob fel ilyen menüpontot
2016. nov. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!