Ha nem lesznek kilakoltatások az a többi eladó ingatlanra tekintve miért is jó?
„készpénzes vevő pedig alig van”
A készpénzes vevők sokkal alacsonyabb árakra várnak
Sokkal alacsonyabbakra (persze relatív árkülönbségre gondoltam, nem a névleges hanem a valós ár számít)
Addig pedig mondjuk aranyban parkoltatják a pénzüket.
„Gondolom a bankok még kevesebb hitelt fognak adni”
Ó jaaaj de borzalom óóóó!!!
Kinek kell hitel?
PS: aki hitelből vásárol nem tulajdont, hanem adósságot szerzett.
A hitel pedig nem valódi hitel volt, hanem elektronikus pénznyomtatás.
Ha nincs kilakoltatás, az NEM jó a többi eladó ingatlanra nézve, mert magasan tartja az árakat.
Van vevő bőven, csak várnak, áprilisig már csak az vesz lakást, akinek az élete múlik rajta.
Kíváncsi leszek, mit találnak ki a helyzet megoldására, mert a több tízezer család utcára kerülése sem megoldás.
Hmm még mindig nem teljesen tiszta. De légyszi ne nézzetek le, elég fiatal vagyok még csak pont lakásvásárlás előtt állunk és érdekelne hogy fog alakulni a helyzet április után.
Köszönöm a válaszokat!
Nos, ha lakásvásárlás előtt álltok, akkor csak nem kapkodni és ezt mindenképpen elolvasni:
Sőt, akár a 2011-es elemzésük is érdekes lehet, de ez az egyik legrealisztikusabb elemzés, amit mostanában láttam, bár BP-re vonatkozik elsősorban, következtetéseket le lehet vonni az egész országra nézve.
Nagyon szépen köszönöm a linket!
Igazából nekünk saját célra lesz, szeptember óta tanulok Pesten és nagy valószínűséggel maradok is. Ha megtalálnánk álmaim otthonát biztosan nem adnék rajta túl egyhamar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!