Mernétek Felvenni hitelt ilyen értékű lakásra?
Lakásra ennyit soha! Illetve semmire sem! Ha lenne egy pénzem mondjuk egy 8 milliós lakásra, akkor azt megvenném. Aztán reménykednék, hogy évek munkájával esetleg összejön annyi,hogy nagyobbat vegyek vagy építsek! De hitelt nem vennék fel!
Nem bántás, de nagyon sokan most azért vannak sz@rban, mert 20-25 milliós ház kellett és rengeteg hitelt vettek fel. Őket annyira nem tudom sajnálni!
aki hitelből vásárol az nem tulajdont, hanem adósságot szerez
a jelzáloggal megterhelt ingatlan nem magántulajdon
a bankhitel (vagyis inkább pénzteremtés) pedig igen kétes etikai alapokon nyugszik.
az egyik oldal egy gombnyomással pénzt teremt (számlapénz-teremtés, ez nem valódi hitelközvetítés)
a másik oldal meg 25 éven át törleszt...
ja
és a 2008-as bankmentésről se feledkezzünk el
eme nemes hagyomány több száz éves múltra tekint vissza...
e nélkül egészen más lenne a bankrendszer…
piaci alapokon állna…
Én mernék, de csakis 100%önerővel és 0% thm-re :)
A lakáshiteleket pedig Magyarországon egyszer és mindenkorra el kell felejteni. Itt nálunk egyszerűen nem működik, hogy évekre lekötelezed magad meghatározott pénzösszeg fizetésére.
Tudom, csak a sok buta ember....
Mindenesetre szurkoljatok, hogy a mi ajánlatunkat fogadja el a tulajdonos és ne egy hiteles vigye el előlem, abba a szívem beleszakadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!