Ötletek kellenének, hogy hogyan tudnánk megvenni a házat?
Házat szeretnénk venni,már a 3ik háznál banknál próbálkozunk de nem sikerült megvennünk! Mi a férjemmel hitelképesek vagyunk ,van 2millió forint önerőnk,de mindenképpen kérnek kiegészítő ingatlanfedezetet amin nincs hitel! Nekem sajnos nincsenek rokonaim akik segíthetnének,férjemnek akik vannak,azoknak nem tehermentes a házuk!
Bármilyen ötletet szívesen vennék! Hogy oldhatnánk meg?
Én ha a helyetekben lennék és lenne 2 millió forintom, akkor keresnék egy olcsó (az sem baj, ha sok javítgatni való van rajta, csak lehetőleg stabil legyen) kis házat a 2 millióhoz még felvennék szabadfelhasználású hitelt, annyit amennyivel ki tudom pótolni a ház árát, plusz a fontosabb javításokat el tudnám végezni. Utána szépen lassan csinosítgatnám, alakítanám, ahogy gyűlik hozzá pénz.
Mindezt megtehetném, mert vidéki kisvárosban akarok lakást venni, ahol elég alacsonyak az ingatlan árak. Csak sajnos nekem még kevéske a megtakarított pénzem. De ha eljutok egyszer oda, hogy nagyobb összegem lesz, én ezt fogom csinálni.
Persze nem tudom, hogy nektek mennyi a keresetetek, a hitel törlesztés mellett mennyire tudnátok spórolni, illetve hogy mekkora ház kell nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!