Képzeljétek el, hogy egy behajtó cég egyszerűen nem hagy békén, mivel sajnos van felmondott hitelem. Most már sms-t kaptam tőlük, hogy "állami kényszert" fognak alkalmazni, hogy a követelésüket érvényesítsék velem szemben?
Nem számít zaklatásnak, ezt megtehetik. Mindenféle rossz vélemény nélkül: fizesd vissza és akkor nem fognak zaklatni.
Új telefonszámot szereznék a helyedben.
Számukra ez egy üzelt, az a céljuk hogy fizess, a nyomásgyakorlás eszköze a sok telefon, addig cseszegetnek amíg eleged nem lesz és ki nem fizeted, sőt ha telefonok nem vezetnek eredményre személyesen is fel fognak keresni, pl. hogy aláírassanak veled egy tartozás elismerő nyilatkozatot.
Nyugodtan kiírhatnád a nevüket.
Szerintem is zaklatás, simán jelentsd fel őket.
Az állami kényszer azt jelenti, hogy bírógágra kerül az ügyed és jönnek foglalni.
Engem is folyton zaklatnak, napi sms-el, és igen ez a bizonyos "E nevű behajtócég" EOS faktoring.
Utálatos egy banda !!
Elég baj az az embereknek, hogy ilyen helyzetbe kényszerültek, de megértem a behajtó céget is, hiszen nekik ez a munkájuk, ezt kell végezniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!