Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Képzeljétek el, hogy egy...

Képzeljétek el, hogy egy behajtó cég egyszerűen nem hagy békén, mivel sajnos van felmondott hitelem. Most már sms-t kaptam tőlük, hogy "állami kényszert" fognak alkalmazni, hogy a követelésüket érvényesítsék velem szemben?

Figyelt kérdés
Most komolyan :hívnak éjjel-nappal,hétköznap- és hét végén is!Ez ZAKLATÁS!!!!!!De már jó ideje nem veszem fel a telefont,mert elegem van belőlük.,..természetesen visszafizetem a hitelemet,ne legyen rólam rossz véleményetek,de szerintetek ezek normálisak?Ti mit tennétek a helyemben?
2011. febr. 17. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az az állami kényszer??
2011. febr. 17. 17:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít zaklatásnak, ezt megtehetik. Mindenféle rossz vélemény nélkül: fizesd vissza és akkor nem fognak zaklatni.

Új telefonszámot szereznék a helyedben.

Számukra ez egy üzelt, az a céljuk hogy fizess, a nyomásgyakorlás eszköze a sok telefon, addig cseszegetnek amíg eleged nem lesz és ki nem fizeted, sőt ha telefonok nem vezetnek eredményre személyesen is fel fognak keresni, pl. hogy aláírassanak veled egy tartozás elismerő nyilatkozatot.

2011. febr. 17. 17:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld le a telefonszámodat. Ennyit megér a nyugalom.
2011. febr. 17. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem pedig zaklatás! Nekünk is folyamatosan jönnek az sms-ek… Saját érdekében visszahívást várunk és stb… Ma jött a legújabb, ez az állami kényszer dolog… Pedig mi havi fix összeges részletfizetésben állapodtunk meg, amit minden hónapban befizettünk, sőt,múlt hónapban két havit (nem elmaradás miatt, csak hogy gyorsabban leteljen…) Ettől függetlenül folyamatosan írogatnak… Pedig mi tartjuk magunkat a megállapodáshoz… És ez szerintem igenis zaklatás… Semmi okuk rá…
2011. febr. 17. 18:35
 5/14 A kérdező kommentje:
18:35-ös hopp!!!!Téged is ők hívogatnak és üzengetnek?gy "E" betűs behajtó cégről beszélünk,ugye????Jajj Istenem...az egészségem oda van sajnos...írjál MINDENKÉPPEN!Köszike nagyon...
2011. febr. 17. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Ez szerintem is zaklatás. Rendőrségi feljelentést kell tenni zaklatás miatt ismeretlen tettes ellen.
2011. febr. 17. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Nyugodtan kiírhatnád a nevüket.

Szerintem is zaklatás, simán jelentsd fel őket.

2011. febr. 17. 19:20
 8/14 anonim válasza:
83%

Az állami kényszer azt jelenti, hogy bírógágra kerül az ügyed és jönnek foglalni.

Engem is folyton zaklatnak, napi sms-el, és igen ez a bizonyos "E nevű behajtócég" EOS faktoring.

Utálatos egy banda !!

Elég baj az az embereknek, hogy ilyen helyzetbe kényszerültek, de megértem a behajtó céget is, hiszen nekik ez a munkájuk, ezt kell végezniük.

2011. febr. 18. 06:13
 9/14 A kérdező kommentje:
6:13-as ,igen,akkor egyről beszélünk....borzasztó...köszönöm a válaszokat
2011. febr. 18. 07:23
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
igen, ők azok... (18:35 voltam...)
2011. febr. 18. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!