Mire jó a webkártya?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 10:56
1/7 anonim válasza:
CSAK internetes vásárlásra. ha ellopják, akkor nem tudnak vele ATM-ből felvenni, boltban fizetni, stb. Viszont neten igen, kivéve ha van alá alszámla, vagy limit amivel korlátozod.
magyarul egy biztonságos fizetőeszköz az internetre.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor miért nem engedi a belföldi forint át utalást?
2011. febr. 12. 11:58
3/7 anonim válasza:
mire gondolsz? lehet elbeszélünk egymás mellett?
konkrétan mire gondolsz webkártya alatt? én egy plasztik bankkártyára amin nincs mágnescsík.
4/7 A kérdező kommentje:
én a virtuális kártyára ami nem megfogható de az interneten biztonsággal tudok vele vásárolni,és a számlámról tudom feltölteni és le fosztani
2011. febr. 12. 12:36
5/7 anonim válasza:
Épp azért nem engedi, mert az egy WEB kártya tehát csak a neten használhatod.
6/7 A kérdező kommentje:
akkor ,hogy fizetek vele a vaterán.......?
2011. febr. 12. 13:21
7/7 anonim válasza:
mondjuk ugyanarra gondolunk, csak nekem fizikailag is itt van, persze csak egy kártya, ugyanaz mintha a számát leírnám valahova.
vaterán pl ha számlát akarsz fizetni, akkor online fizetéssel. be kell írni a kártyaszámot meg a cvc2 -t stb és leszedi. utalás más dolog.
ezt online fizetésnek hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!