Mire jó a webkártya?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:

CSAK internetes vásárlásra. ha ellopják, akkor nem tudnak vele ATM-ből felvenni, boltban fizetni, stb. Viszont neten igen, kivéve ha van alá alszámla, vagy limit amivel korlátozod.

magyarul egy biztonságos fizetőeszköz az internetre.

2011. febr. 12. 11:23
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor miért nem engedi a belföldi forint át utalást?
2011. febr. 12. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:

mire gondolsz? lehet elbeszélünk egymás mellett?

konkrétan mire gondolsz webkártya alatt? én egy plasztik bankkártyára amin nincs mágnescsík.

2011. febr. 12. 12:22
 4/7 A kérdező kommentje:
én a virtuális kártyára ami nem megfogható de az interneten biztonsággal tudok vele vásárolni,és a számlámról tudom feltölteni és le fosztani
2011. febr. 12. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Épp azért nem engedi, mert az egy WEB kártya tehát csak a neten használhatod.
2011. febr. 12. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:
akkor ,hogy fizetek vele a vaterán.......?
2011. febr. 12. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

mondjuk ugyanarra gondolunk, csak nekem fizikailag is itt van, persze csak egy kártya, ugyanaz mintha a számát leírnám valahova.

vaterán pl ha számlát akarsz fizetni, akkor online fizetéssel. be kell írni a kártyaszámot meg a cvc2 -t stb és leszedi. utalás más dolog.

ezt online fizetésnek hívják.

2011. febr. 12. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!