Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kölcsön kellene ki tud segíteni?

Kölcsön kellene ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
14.re szükségem lenne 60ezer forintra .kamattal együtt fizetnem vissza és szerződést is írunk.magánhitelezőt keresek ,a vissza fizetés határidejét és a kamatot még beszéljük privátba .aki tud segíteni kérem írjon.
2011. febr. 9. 06:35
 1/10 anonim ***** válasza:
ez vicc?
2011. febr. 9. 08:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztosan vicc! :) Ha nem tudsz legálisan 60ezret felvenni bankon keresztül,vagy közeli ismerőstől, családtól, akkor valószínű bárlistás vagy és nem fizetted vissza a hiteled. Gondolod valaki ad igy Neked pénzt? Ha azt nem fizetted, mi a biztosíték, hogy ezt fogod. Az hogy papírt írtok semmire nem garancia, mert ha nincs behajtható tulajdonod, akkor lehet évekig nem jut a pénzéhez aki kölcsön adott. Ne haragudj, de szerintem senki nem fog igy adni Neked.
2011. febr. 9. 08:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen mindenki olyan okos meg tud mindent és bingó báros vagyok és nyögöm húgom bútorát amit vettem és nem fizette a részletet...tán ezért nem kapok én hitelt és nem jutok előrébb a családommal....nem kioktatást kértem senkitől hanem segítséget attól aki TUD.Kaptam már pénzt így és vissza is fizettem minden papír nélkül mert nem játszók a családom testi épségevel...csak el költöztem így megszakadt a kapcsolat....szóval aki csak ítélkezni meg okoskodni tud az ne a kérdésre írjon hanem menjen fórumra okoskodni.bocsi de nekem meg ez a véleményem erről a dologról
2011. febr. 9. 08:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagy azért vicc mert csak ennyit kérek kölcsön?minek kérjek százezreket ha nekem ennyire van szükségem a problémám megoldásához és ezt tudom hogy nyugodt szívvel vissza is tudom fizetni...
2011. febr. 9. 08:54
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem 11-ére kellene egyszer 60.000FT (jelzálog törlesztés)aztán 13-15 között 42 000 Ft(rezsi),aztán kellene a még vagy 30 000 Ft (különböző fizetnivalókra)Én nem is tudom,ilyen ötletek honnan jönnek??
2011. febr. 9. 12:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak:tudod hogy nekem miért van szükségem a pénzre? Nem ugye? Akkor szerintem tartsd meg a magánvéleményedet magadnak.köszönöm.biztos hogy nem azért hogy az ilyen roxindulatu unatkozó emberek jót szórakozanak rajta
2011. febr. 9. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg érte,de ezen nem kellene felháborodni.Hogy gondoltad,hogy vadidegen ember kölcsön fog neked adni 60 ezer forintot,egy kézzel irt papir fejében?Ilyen ötletet még nem is hallottam,és csodálkozol,hogy kigúnyolnak?Mert ha úgy irtad volna,hogy van valamid letétbe,az más de csak úgy puszira?Hol élsz te barátom?
2011. febr. 9. 22:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Még mindig olyan okos mindenki....nem kommentet kérek így aki csak kötekedni akar az ne a kérdéshez írjon mert ezek nem a kérdésre válaszok ....hanem kötekedés.
2011. febr. 10. 05:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Írj egy mailt, lehet tudok segíteni.

Írd bele hogy hol laksz, mennyi idős vagy, mi a fedezet és hogy mire kell.

2011. febr. 13. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:

kb 1 éve volt szó róla hogy csinálnak egy olyan honlapot ahol magánszemélyek adnak kölcsön magánszemélyeknek, anno kaptam is róla hírlevelet hogy elindult az oldal, sajnos a nevére már nem emlékszem, próbálj valahogy neten rákeresni, hátha tényleg működik

úgy emlékszem valamelyik közösségi site tulajdonosai indították, de ez nem biztos

2011. febr. 13. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!