Hogyan bírjátok idegileg, ha több hiteleteket is felmondtak a különböző bankok, és mi a "taktika"-hogyan tovább?
Kedves Előző!
Én például válás miatt jutottam lehetetlen helyzetbe. Asszony elment máshoz, vitte a gyerekeket, maradtak a hitelek. Tartozik nekem sokkal, csak nincs mit behajtani rajta,ingatlana nincsen(vett egy lakást de belebukott), jövedelme nincs, az én tőlem vont gyermektartásból él (40%), én meg két éve nem tudom fizetni a hiteleket a maradék pénzemből.
soha nem voltam ilyen helyzetben, nem mondom, hogy hibátlan és ártatlan vagyok, de hogy értsd a probléma lényegét, az 1.7 M Ft össz tartozás 2 év alatt 3,2 M Ft lett, és a végrehajtók semmilyen elfogadható részletfizetésbe nem hajlandók belemenni, 100.000-eket meg nem tudok fizetni, mert marad 75.000 ft-om.
a lakásból már néhány dolgot elvittek, menekülök bankról bankra mert időnként lenyúlják a számlámat, ingatlanom nincs.
Néha nagyon kivagyok készülve, valami oltári nagy szerencse nélkül esélyem sincs új életet kezdeni.
2 diplomám van, pénzügyben dolgozom, napi 10-12 órát
Csupán azért írtam ezt le,hogy lásd kérlek, hogy nem mindenki felelős 100%-ban azért a helyzetért, amibe került. Persze a végrehajtók nagyon megalázóan beszélnek az emberrel, nem is vesznek emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!