Segítség! A Bank átverte a nagymamám?
Kedves kommentelő!
A nagymamán elég jó él. Van egy kis pénze a bankban, és most speciel 1 milliót vett, fel. Viszont a probléma a következő:
Bankban fel akart venni 1 millió forintot, be is ment a fülkébe ahol átadják a pénzt, a géppel számoltatta a nő, aki kiadja a pénzt, nagyi alá is írta az átvételit, 1 millió Ft -ról, csakhogy nem 1 millió volt amit átvett hanem 900 ezer Ft-ot. Nem számolta meg ott a fülkében(bankban) csak otthon. Ez tegnap volt, ma számolta meg és ugye nem volt meg az 1 millió, csak 900 ezer Ft.
Mit csináljunk hogy vissza kapjuk a pénzt?
TUDOM TUDOM a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el! viszont m i a van a kamerákkal? Azok nem csak minket vesznek, hanem a pénztárosokat is!?
Please segítsetek!
70.000 Ft hát most figyeljetek.. sok pénz igaz.. de szerintem se lenne érdemes cirkuszolni érte letagadnák.. :/
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!