Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Segítség! A Bank átverte a...

Segítség! A Bank átverte a nagymamám?

Figyelt kérdés

Kedves kommentelő!

A nagymamán elég jó él. Van egy kis pénze a bankban, és most speciel 1 milliót vett, fel. Viszont a probléma a következő:

Bankban fel akart venni 1 millió forintot, be is ment a fülkébe ahol átadják a pénzt, a géppel számoltatta a nő, aki kiadja a pénzt, nagyi alá is írta az átvételit, 1 millió Ft -ról, csakhogy nem 1 millió volt amit átvett hanem 900 ezer Ft-ot. Nem számolta meg ott a fülkében(bankban) csak otthon. Ez tegnap volt, ma számolta meg és ugye nem volt meg az 1 millió, csak 900 ezer Ft.

Mit csináljunk hogy vissza kapjuk a pénzt?

TUDOM TUDOM a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el! viszont m i a van a kamerákkal? Azok nem csak minket vesznek, hanem a pénztárosokat is!?

Please segítsetek!

2011. febr. 3. 14:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akárhány nap is eltelt, (és ha biztosak vagytok a hiányban) el kell menni a bankba és a rendőrségre is, mert előfordulhat egymás után több ilyen eset - és akkor ha kiderül, hogy valaki a bankba lop, vissza lehet követelni a pénzt! Ne hagyjátok magatokat!!!
2011. febr. 4. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig be kéne menni...de Ti tudjátok!
2011. febr. 4. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem számold át még egyszer, ha így haladsz, a végén még pluszos lesz a történet! Aztán mehetsz be a bankba visszaadni a többletet!
2011. febr. 4. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát tessék bemenni valamit intézni, hát bazz 70 ezer hibádzik..hát tényleg nem értelek ember..!
2011. febr. 4. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Na de mit mondjanak két nap után?Jó,megnézik a kamerát,és abból szerintetek lehet látni,hogy mennyi van a gépben?Hát az gyorsan pörgeti a pénzt.Hacsak kézzel nem számolta át,és azt is vette a kamera.Ha igen,akkor azt talán lassitva megtudják nézni,de a gépet szerintem nem.
2011. febr. 4. 16:27
 16/16 anonim válasza:

70.000 Ft hát most figyeljetek.. sok pénz igaz.. de szerintem se lenne érdemes cirkuszolni érte letagadnák.. :/

14/F

2011. febr. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!