Lakáshitelesek, ez másnál is így van?
Figyelt kérdés
Nem bírtam már fizetni a lakástörlesztőmet és a Bank birtokba vette a lakásomat.De most hívogatnak a banktól,hogy ugyan-úgy fizetni kéne ám a hitelemet,mint ezelőtt,mert ez így nincsen lerendezve ám,és hogy mindent vinni fognak,ingót,ingatlant....De nekem semmim sincsen már,hajléktalan lettem,nincs ezen kívül semmim...akkor mit tud tenni?2011. jan. 28. 18:54
1/4 anonim válasza:
Persze ez természetes. Eladta szaré-húgyé (már bocs)te meg fizesd a többit, ez mindenkinél így van ha téged ez megnyugtat. Törvényesnek is biztos törvényes.
Én mindenesetre irigyellek, már túl vagy rajta.
2/4 anonim válasza:
Ja. Hát le tudja tiltani a fizudat és ha örökölsz azt is elveszi.
3/4 anonim válasza:
Jézusom!
Én az elsővel ellentétben nem irigyellek.Komolyan, én a diliházban kötnék ki, az biztos.
És most hol tudsz lakni, meg mi egymás...
És sajnos igen, akármilyen legális jövedelmed lesz, arra azonnal le fog csapni a bank.
4/4 anonim válasza:
Intézd úgy,hogy egyenlőre több bőrt ne tudjanak lehúzni rólad.A fizetésedből lefogják vonni,a maximum levonhatót,először is ott próbálj meg valamit.Feketén dolgozni tovább,vagy elmenni máshová melózni.Ha értékesebb ingóságaid vannak azokat mentsd ki,vidd olyan cimre ahol a hiéna végrehajtó nem találja meg,vagy rosszabb esetben add el.Még mindig jobb,mintha fillérekért lefoglalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!