Érdemes most átpártolni másik bankhoz magasabb kamat miatt?
Figyelt kérdés
Most az OTP-nél vagyok és 100.000 ft-ot szeretnék lekötni úgy, hogy valami kis hasznot is hozzon. Egy összesítő oldalon láttam, hogy az OTP siralmasan a lista alján volt kamat szempontjából. Érdemes lenne most bankot váltani? Mondjuk hosszútávra azt is mérlegelni kell, hogy milyen egyéb díjak vannak más bankoknál, ami esetleg kedvezőtlenebb ott mint itt... Szívesen várok javaslatokat.2011. jan. 25. 20:01
1/3 Veb válasza:
Szia!
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt is: [link]
Itt összehasonlíthatod a folyószámlákat : )
Szerintem mindenképpen vidd máshova a pénzed kamatozni, ha ott többet kapsz, van az OTP-nek elég : ) Meg minden bank szereti a lekötéseket, nehogy már a "legsiralmasabba" rakd.
Folyószámlák közül az AXA-t javaslom. Fix díjas, magas lekötés nélküli éves kamat stb stb. Lekötésnél pedig figyelj a feltételekre, pl 3 hónapos lekötés esetén 6%-os kamat* *= az első hónapra csak...
Jó befektetést! : )
2/3 anonim válasza:
Ez annyira kicsi összeg, hogy alig lesz hozama,
a különböző költségek levonása után!!!
A helyedben valutát vennék!!
(Svájci Frank, USA dollár)
3/3 anonim válasza:
Mindenképp érdemes :) Az Axa szerintem is jó lesz remélem, most vittem át én is a számlám, csak a kp felvételnek van díja de még az is kevesebb mint az előző Erstémnek. Ráadásul látra szóló napi kamat van elég. én mondjuk 500 at akarok, lekötni, de még így is gondolkodom hogy vigyem e máshova mert axa csak 5,25% ot ad rá és van ahol 7% is van ez ennél az összegnél 6 hóra 4000ft jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!