Létezik ilyen, hogy a bedőlt, felmondott hiteleken segítenek?
Ez a bizonyos országos hitelmentő akció? Arról beszélsz?
Engem is érdekelne.
Szerintetek néhány alig 8 általános végzettséggel felvértezett, gmail-es e-mail címes jóember semmissé tud tenni olyan szerződéseket, amiket a bankok sztárügyvédjei védenek? Ez egy hatalmas átverés, ebben egészen biztosak lehettek. Olvastam én is a hirdetéseket, hogy vissza lehet csinálni az egész hitelfelvételt még akkor is, ha már régen felmondta a bank és kilakoltatás alatt van az illető. HA-HA-HA
Semmiképpen NE DŐLJETEK BE ilyesminek! Ha valóban olyan hihetetlenül zseniális hitelmentő akciót szervezett volna bárki is, akkor annak hihetetlen nagy visszhangja lett volna a médiában. Még a csapból is ez folyna napokig. Ezzel szemben, mély hallgatás van az ügyben.
1. vagyok
Ha arról van szó amit írtam az tényleg nagy kamu. Megírtam nekik, hogy érdekes módon a média nem cikkez róla, erre tették a hülyét. Pfff.. hát nagy biznisz lett ez is.
Sziasztok!Újságban olvastam róluk(helyi újság).Felhívtam őket és a pasas "jól" előadja magát és ő jön ki valami környezet tanulmányozásra és az ügyvédnek ő a "jobb" keze stb.10ezer ft-t kell azért fizetni,hogy kijönn,25ezer ft szerződés módosítás,30ezer ft meg azt hiszem talán az ügyvédek.
Na ez!Miért nem lehet róla hallani a médiába?Miért verik át azokat az embreket akik már így is a kutya se..ge alatt van?Miért csapják be a szegény embert?Mit lehet elenük tenni?
1. vagyok
Azért, mert egy elkeseredett ember mindenre rávehető. Ebből most sok van és üzletté vált. Jó üzletté...
Lényeg:
"A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete arra hívja fel a figyelmet, hogy ez csalás. Ebben az ügyben a PSZÁF, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete is vizsgálatot folytat."
Sajnos a nyakkendős bűnözők módszerei egyre kifinomultabbak. Rájöttek, hogy sokkal többet tudnak úgy fosztogatni, ha "trendkövetők", ezért azokra a százezrekre fókuszálnak, akik fuldokolnak az adósságban, bármilyen segítő kéznek látszó valamit megragadnak. Ügyesen csinálják, mert kihasználják azokat a jogi kiskapukat, amik miatt sokáig megfoghatatlanok, betilthatatlanok, így kicsúsznak az ellenőrzések alól. Ilyenek pl a fogyasztói csoportok is, de őket mostanság nagyon szorongatják, ezért újabb módszereket agyaltak ki.
"Zseniális" ötlet részükről a bedőlt hiteleseket megfejni, hiszen ők most fokozottan érzékenyek minden segítségnek tűnő megmozdulásra.
Akinek problémája van a hitelei törlesztésével, az kizárólag a hitelt nyújtó bankkal egyeztessen, de lehetőleg ne utolsó perc utáni percben. Csak ott van lehetősége megegyezésre, alkura, de ha ez nem megy, akkor tovább egyezkedhet a behajtó céggel, majd a végrehajtóval is, de a keselyűket, hiénákat messze kerülje el.
egy hiteltanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!