Van egy autóm 1,9 Millió a hitel rajta és 1.9 Milló a TAX ára. Segítség?
Mindenképpen ki kell fizetni a maradékot.
A behajtó cég majd elküldi a teljes összeg adatait amivel tartozni fogtok( ebbe + bele kell számolni majd a behajtócég munkadíját is amit szintén nektek kell kifizetni)
A kocsit eladja annyiért amennyiért tudja( jól gondolod jóval áron alul fogja eladni,főleg mert használt autóról van szó)
A teljes tartozásotokból az eladott autó ára lejön,és ami ezen kívül marad azt továbbra is fizetni kell.Ilyenkor vagy kifizetitek egy összegben a hiányt,vagy részletfizetést kértek,és havonta fizettek annyi összeget amiben megegyeztetek.
De a fizetés alól még egy ügyvéd sem fog tudni kihúzni titeket.
mit értesz az alatt, h áron alul?
A kocsidon lévő hitel általában magasabb mint az autó piaci ára.
Így ugyanannyiért eladni szinte lehetetlen.
Engem lehet hogy érdekelne, de meg kell nézzem először!
Férfi vagy nő a tulajdonos? Volt-e van -e sérülése stb. kérdéseim lennének!
20/435-13-35 Szatmári Enikő
Azzal jársz a legjobban, ha eladod!
Ismerősöm megcsinálta, simán belement a bank (mert nekik is így jobb).
Bemész a bankba és azt mondod, hogy TALÁLTÁL VEVŐT az autóra. Ilyenkor a vevő, te és az autó bemennek a bankhoz, megírjátok az adásvételit, a vevő lecsengeti a pénzt (a banknak ott helyben..) és viszi az autót. Te meg a maradékot lejátszod a bankkal.
Ha végrehajtóra hagyod akkor azok nem jó áron hanem GYORSAN akarják majd eladni, mivel nekik tök mind1 mennyiért adják el, a többit úgyis behajtják rajtad.
Szia!
Enikő vagyok, beszéltünk telefonon!
Megnézte a párom is az autót, nem is külsőre van vele probléma, hanem a km túl sok. Úgyhogy elnézést de nem kérjük!
Üdv
Enikő
Szia!
Hát mit mondjak, ennyi a km, visszatekerhettem volna mondjuk 60-70 ezer kilométerre de annak nem sok értelme lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!