Melyiket tanácsoljátok?
Figyelt kérdés
Az OTP Bankhoz mennék úgy döntöttem, viszont melyik kategóriához, kérnék tanácsokat tőletek. 19 éves vagyok, és gyakorlatilag internetes vásárlásokhoz, pókerezéshez, fogadásokhoz, stb.hez használnám a számlámat. Illetve nagyon fontos hogy azonnali utalás, magyarul CV kód szükséges lenne. Köszönöm!2011. jan. 14. 23:41
1/5 anonim válasza:
otp bank a legszarabb, javaslom válassz egy kevésbé vackot
2/5 Veb válasza:
Szia!
Ha diák vagy akkor majdnem mindegy, hogy hol bankolsz. Én az AXA-t javaslom, mert a későbbiekben nagyon jó lesz de nézd meg magad és ha találsz magadnak megfelelőt akkor azt válaszd : )
3/5 anonim válasza:
OTP és Budapest Bankot ne válaszd! Azok a leggyatrábbak!
4/5 A kérdező kommentje:
Oks, akkor OTP nem. :D Mondjuk Raiffeisen, Erste?
2011. jan. 15. 10:31
5/5 anonim válasza:
Az erste sem sokkal jobb, mint az otp, és mindenre baromi sokat levonnak. Viszont nagyon meg vagyok elégedve a cib számlával, ahol havi 2 kp felvét ingyenes, utalás ingyenes, van CV kód, 2. évtől van évi kb. 480.- kártyadíj, eddig semmi gond sem volt velük, nagyon korrektek. Ingyenes netbank. Sajna viszont ha kérsz, pénzbe kerül az sms-es értesítés, de hát a netbankon keresztül látsz mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!