Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tőlem mit vehetnek el, ha...

Tőlem mit vehetnek el, ha semmim sincs?

Figyelt kérdés

Személyi kölcsönt vett fel először anyukám,majd én is. Egyiket sem fizettük,így bírósági eljárás lett az ő ügyiből és már ott tartunk,hogy 2időpontunk is volt,hogy jöhetnek a vevők a házunkat nézni. Szóval hónapok múlva elárverezik.

De ma engem is felhívott a követelés ügyi osztályáról valaki,hogy az én bírósági eljárásomat is megfogják hamarosan kezdeni. na de tőlem mit fognak elvenni? Se kocsim,se házam(anyukám nevén van),csak GYESen vagyok. Max. BAR listás leszek.

2009. jan. 30. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
elvileg nem lehet vonni a gyesből - DE ha jól tudom bizonyos esetekben a gyesből is lehet, pontosabban a 33%-át letilthatják, de kérdezd meg inkább a www.jogiforum.hu oldalon, ott biztosat fognak mondani
2009. jan. 30. 22:54
 2/2 A kérdező kommentje:
És ha addig meg szűnik a GYESem? Mármint 3év után? akkor miből vonnak??
2009. jan. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!