Miért nem fogadja el a jelszavamat az OTP Netbank? Bővebben lent
Eredetileg a jelszó 7 számból állt, azt meg kellett változtatni, amit én meg is tettem, már 2009. decembere óta megvan a számlám és a netbank hozzáférésem. Jelenleg 10 jegyű a jelszavam, betűk és számok.
Ma be akartam lépni de nem enged. A nyolcadik karaktert már a számlaszám helyére írja be, magától átugrik. Mintha megváltoztatták volna központilag, hogy ne lehessen többet beírni. Most akkor hogy lépjek be? Menjek be a bankba és változtattassam meg a jelszót? Egyszer már kellett még az elején, mert béna voltam és letiltattam saját magam...
Kérdésem, hogy másnál is volt/van-e ilyen jelenség?
Köszönöm előre is.
Ja, idén még nem léptem be, csak decemberben, akkor is hó közepén, akkor még mindig rendben volt.
"Kérjük, hogy az új jelszó megadásánál az alábbi szempontokat szíveskedjen figyelembe venni:
hossza 6-8 karakterig terjedhet,
ne használjon ékezetes, és különleges karaktereket,
új jelszava legalább 3 karakterben különbözzön régi jelszavától,
javasoljuk, hogy jelszava vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűket, valamint számokat."
A netbank oldaláról
Megint megpróbáltam, a gép is ki volt kapcsolva közben és most elfogadta. Amúgy nem jól írtam, 8 jegyű a jelszavam és nem 10, de tényleg úgy volt, hogy 7 után átküldött a számlaszám sorába...
A lényeg, hogy most már be tudtam lépni.
Köszönöm mindenkinek aki írt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!