Miért kapják meg mindig az OTP-nél később más bankok ügyfelei a fizetésüket a számláikon?
Az OTP-n keresztül kapja az összes többi (Kerbank, BB, stb.) a pénzt, vagy hogy van ez?
Én egy közalkalmazott vagyok egy megyei fenntartású cégnél, a bérszalag dec. 17-i keltezésű és karácsony előtt megkaptuk. Ez azt jelenti, hogy a fizut is korában utalta a munkáltató?
Tényleg igaz, hogy a bank napokig, vagy hetekig kamatoztatja a pénzünket, mielőtt a számlákra utalnák?
Köszi mindenkinek!
Első válaszoló: tehát ha az egyéni számlára nincs még rárakva, de a bank már rendelkezik vele, akkor személyes kérésnél ki kell adniuk?
Általánosan az átutalás átfutási ideje 2-3 munkanap. Viszont az én munkáltatóm, ha a KandHból utalja (mondjuk délelőtt 10 órakor), akkor a telefonom már 1 körül csipog, hogy rajta van a pénz a számlámon, mert én is K and H-s vagyok. Viszont aki más banknál van, az később kapja meg.
Bankon belüli utalás gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!