Lehetséges hogy 16 évesnek deiviza hitelkártyája, folyószámlája legyen?
Kérlek segítsetek, fejtsétek ki
Ha igen hol?
Mert rokonság külföldről küldene pénzt, és ahhoz deviza kell....
bankártya meg azért mert a diákmunkát erre fizetiik
Az előbbi válaszod alapján már világosabb :) Neked egy devizaszámla kell, amit akár az OTP-nél is igényelhetnél, de ehhez tényleg többnyire kell a betöltött 18. életév. Ld pl itt:
Továbbra is ajánlom, hogy kérdezz direktben a bankoktól, lehet, hogy tudnak jobb megoldást (pl a bankközi átváltást a devizáról forintra, és akkor forintban kapod meg az átutalt összeget).
a raiffeisennek van juniorja??
Mert azt OTP-nek láttam csak eddig juniort
és én juniort kötnék
Szia!
Azok alapjan amit irtal az lenne a legjobb ha sima bankszamlad lenne.
Te tudsz usd-t uatlni magyar bankbol is - en mar tettem parszor- azt nem tudom h pont HUF-ot tudnak-e a kinteniek.
De ha mast nem akkor ha nagyin USD-ben akarnak utalni ajanlom a PayPalt. 10 perc alatt megjon a Te Fiokodra aztan amikor lehivod a sajat bankszamladra az vesz 1-2 napot igenybe es van egy bizonyos kezelesi koltseg is, de mint tudjuk a devizaszamlanak is van eves koltsege tehat meg ez a legjobban hasznalhato ut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!