Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy ha egy bankár (lakossági ügyfélreferens) spontán letegez egy bankfiókban?

Figyelt kérdés
Én az etikett szerint ezt nem tartom elfogadhatónak, mert a bank és köztem ügyfél - szolgáltató viszony jön létre és áll fenn, mindaddig, amíg a bankkal való bármely szerződésem hatályban van. Volt olyan, hogy magáztam egy bankárt, mire ő letegezett és azt mondta, megteheti, mert idősebb nálam, ráadásul ő a nő. Szerintem ez az etikett és a protokoll szerint nem elfogadható a pozíciójából adódóan. Mit gondoltok erről?
2010. dec. 28. 23:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Szó ami szó

A tisztelet megkivánja hogy Magázuk a másik félt

Még akkor is ha lássuk rajta hogy tegezhető tipus

.

2010. dec. 29. 18:45
 12/19 Frontosa ***** válasza:
73%

Kedves 11.55-ös!

Az előttem hozzászóló válaszát linkeltem be és azt próbáltam javítani. Ugyanazokat a hibákat javítottuk, látom te még alaposabban. =)

2010. dec. 30. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Én ugy vélem hogy ha nem is irok helyesen de amit leirok az a saját személyes véleményem !

akár helyesirási akár nem ,másrészt én sem seprem ki a más udvarát

:)

2010. dec. 30. 15:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Ne térjünk el a tárgyról kérlek benneteket, maradjunk a fő kérdésnél. Ne ragadjunk le ott, hogy ki mit és miképpen ír. A lényeg maga a tartalom, ami a kérdés megvitatásában merül ki.
2010. dec. 31. 18:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezen most mi a francért agyalsz ennyit? Letegezett, mert fiatalnak látott, 23 évesen 18-nak is nézhetett akár. Ha nem tetszik tegezd vissza, oszt jónapot.
2011. jan. 2. 19:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja és meg van a véleményem azokról az emberekről, akik nem a korrektséget nézik a másik emberben, hanem az etikettet, amiről tudni kell, hogy ma már annyira ember függő, hogy sosem lehet tudni ki mit vár el.
2011. jan. 2. 19:15
 17/19 anonim válasza:
Kérdező te hülye vagy! Nem vagy akkora úr semelyik banknál sem, hogy betartsák a protokollt, csak egy vagy sok hülye ügyfél közül, aki hozza a szaros fillérjeit. (na ezt eméssze meg a lelked)
2013. jan. 11. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb gondod kedves kérdező, annak ellenére is hogy régi a kérdés...

Komolyan ilyen szarevőnek kell lenni? Nem hogy örülnél hogy letegeztek, mert az azt jeleni hogy fiatalnak nézett téged az ügyfélreferens... Pontosan te vagy az az egyik ügyféltípus, akiket még az ellenségeiknek sem kívánnak a banki alkalmazottak...

2021. jan. 17. 17:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint általában a kisebbségi komplexussal rendelkezőket zavarja ha letegezik őket. Ezzel kompenzálnak, attól érzik magukat kicsit nagyobbnak ha magázzák őket.
2021. jan. 17. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!